jacika Creative Commons License 2014.12.15 0 0 253

Akkor karácsonykor felhozom a felniket, és utána jelentkezem, megbeszéljük hogy kinek mikor jó megnézni.

Inkább csak a biztonság kedvéért, nem tartom túl valószínűnek hogy így lenne: mi van ha valaki más időközben meg akarja venni? Elvileg azé az elsőbbség aki azt mondja hogy neki kell és ki is fizeti. De: Csokis, te azt mondtad hogy neked kell - a képek alapján, legyen bármi, garantáltan kell-e Neked? Mert ha igen akkor viszont én garantálom hogy azt az ötöt (és pizo neked a kettőt, ha Te is adsz ilyen jelzést nekem) tényleg Te kapod meg, bárki is jelentkezzék karácsonyig. Szerintem így korrekt, csak én sem akarom két szék közt kifogni a padlót. Vélemény?

Kiegészítő kérdés: találtatott még

a) 3 db ricnis agy a felnikhez

b) utólagosan sárgarézből leöntött szárnyas anyák, nyers öntvény, benne Fiat felirattal (lásd a már említett történetet), az agyakhoz illeszkedő menettel. Esztergálás, felületkezelés után a Fiat felirat eltüntethető.

Nem tudom hogy ezek mennyire passzolnak a felnikhez vagy más felnihez lennének valók - de karácsonykor letesztelem. Ill. ha van igény rá akkor felhozom ezeket is Fótra, áruk a változatosság kedvéért 5 ezer HUF/db.

Azért pizo, lehet némi közös az érdeklődési körünkben. Látva a korábbi állólámpás topicon történt hsz-edet a 3.0-ról =>Nálad is van ilyen irányultság a MG mellett? Igaz, nekem inkább a fekvőlámpás (300D-m van...) a defektem. Igaz, ezek még viszonylag fiatal autók. Meg akad egy Jaguar XJ is, ha már az angoloknál tartunk.

Előzmény: Csokis (252)