snow.dog Creative Commons License 2014.12.12 0 0 230

Megmondom őszintén korábban nem figyeltem meg. Csak arra emlékszem, hogy egy nagy gumi bunkó volt az ajtón. Most is az van. Egyesek szerint talán az anyagával lehetett probléma, és túl korán kezdett foszlani. Nem tudom. Elsőre semmi lényeges különbséget nem látok.

A szerviz költség most nagyon kedvező volt, NULLA Ft. :))

Na persze ennek az volt az előzménye, hogy korábban 8 évre megkötöttem velük a CostDrive nevű szolgáltatást (illetve szintén 8 évre megvásároltam a kiterjesztett garanciát, jelenleg mindkét esetben ez a maximális idő), aminek keretében egy összegben előre kifizettem a 8 évnyi szervizköltséget. Ebbe beletartozik az anyag és munkadíj (már az amit a gyár kötelezően előír csereként vagy javításként, így a gumibak cserékért sem kellet fizetni, az garanciális csere volt). Tehát most ténylegesen semmit sem kellett fizetnem. Aláírtam egy papírt hogy a munkát elvégezték, és már mehettem is haza. :)

Mostantól még 7 évig garanciális a kocsi, és már egy fillért sem kell szervizre költenem. Persze ha extra igényem lenne, azt természetesen kifizettetnék.

Akit érdekel itt elolvashatja a feltételeket, és árakat. http://citroenm5center.hu/citroen-szolgaltatasi-szerzodesek.html

Előzmény: sbojan (229)