Elvileg igen, gyakorlatilag lehetnek az eszközben olyan hardvare változások, amik ezt nem teszik lehetővé. Ezt abból gondolom, hogy nem ajánlották fel az újabb verzióra frissítést. Sőt, a régi frissítése is elmaradt.
Nagyon sokat kellett volna rá várni. Ugyanis csak interneten keresztül egy német cég tudja frissíteni, és a megfelelő szakember nem mindig van kéznél. Nem igazán bánom, mert egyébként sem voltam benne biztos, hogy akarom-e ezt a frissítést. Meg aztán tapasztalatból tudom, hogy nem mindig jönnek be az újabb verziók. Van úgy, hogy egy újabb verzióban több hiba van, mint a korábbiban. Ennek egyenlőre semmi baja. Azt mondták bármikor vihetem, de mindig sokat kell rá várni. Szóval marad a jelenlegi verzió.
Egy érdekesség. Azt mondák jó hogy mentem a kötelezőre, mert ennek a típusnak visszahívása van. Most kapaszkodjatok meg. A hátsó ajtón van két gumi üköző, azt kellett lecserélniük. Hogy milyen súlyos hibát tudott volna okozni, azt el sem tudom képzelni. Talán menet közben kinyílt volna tőle az ajtó? :)
Nem találtam ennél jobb képet. Piros karikával jelöltem, de nem nagyon látszik.