Konstansvalue Creative Commons License 2014.12.10 0 0 3205

Én a konyha felé szívok el, tehát illatot, párát ami nem kívánatos arra áramoltatok a ház egyéb helységeiből  (de szerintem ez egyedi mindenkinél)   nem nagy áramlással szóval nem lebeg  a haj,  de érzékelhető, fél egy órás időtartam alatt pont jól kiszellőzik a ház, ez megy most épp napjában hatszor.  Mindkét motor automata zsaluval bír, nyit zár ahogy kell . Nem kellett bontanom sehol mert volt egy erre alkalmas terasz ajtó ablak kombináció, ahol egyszerű dekopírfűrész használattal beépítettem, mellé  egy konnektort telepítettem, és egy időzítőt  . Egy a saját márkán belül magasabb kategóriás Vents ventilátort (az árához képest nem zajtalan)  tettem bele, de csak azért mert nem túl széles a kínálat a még nem ipari de már valamire használható és kinéző kategóriában (vagy én nem találtam meg )   Utólag azt gondolom egy motor  is elég lett volna, így ugyan intenzívebb, de egy is elkaristolt volna . Szerintem ez a fórum jó,  de azt ritkán mondják ki hogy nem huzamosan szárítani kell hanem megkeresni-megszüntetni a vizesedés okát, ha lehet. A jól vezérelt automatikus szellőztetés nekem bevált, persze ezek nem extrém körülmények voltak :)

Előzmény: sur5al (3203)