Tassin Creative Commons License 2014.12.08 0 0 8196

Hm... Globális felmelegedés van! Hogy ezt az ember idézte elő, vagy a föld szokásos ciklikus változása, azt nem tudom. De melegszik a föld ez tény. Aztán tudod mindent meg lehet cáfolni is, meg félre is lehet vezetni az embereket. Tudod! Minden mögött érdekek húzódnak. Kinek érdeke altatni a globális felmelegedést? A legszennyezőbb multiknak. És kinek áll érdekében fenn tartani a globális felmelegedést? Azon cégeknek akik épp ebből húznak hasznot. Hát akkor dönts. Mi is az igaz. Én ekkor a saját emlékeimhez nyúlok. Általános iskolás koromban úgy tanultam meg korcsolyázni, hogy a salakpályát december elején fellocsoltuk és február közepe felé olvadt csak el. A tornaórán meg lehetett tanulni korcsolyázni. Aztán elmúlt az általános iskola és vele együtt a tartós hideg is. De édesanyám is mesélte, hogy az ő gyermekkorában derékig érő havak is voltak. No most az elmúlt 20 évben hány fehér karácsonyunk volt? Mikor volt tartós hideg? Nem sok. Viszont gyermek koromban 40 fok meleg sem volt soha! Már ha pár napig 30 fok volt mindenki kánikuláról beszélt. A Balaton nem érte el a legnagyobb nyári melegben sem a 20 fokot. Az aspartam is mérgező volt mindaddig, míg egy amerikai multi le nem fizette a labort és ki nem jelentette, hogy mégis egészséges. Régen a vietnami háborúban a vietkongok elleni ideggáz alkotóeleme volt, majd patkányméreg alkotója. Manapság megtalálod a rágóban, cola-ban és sok más élelmiszerben. És mennyi ilyen van...

Előzmény: Don Farapuci (8194)