Petya79
2014.12.05
|
|
0 0
3152
|
Én nam kapok LIDL újságot. Erről az újabb típusú, SL 420-as páramentesítőről van szó? http://www.lidl-service.com/static/50583439/89301_PL_HU_SL_CS_SK.pdf
Pusztán a leírás és az ára alapján nem tűnik rossznak: 3 év jótállási idő, 320 wattos fogyasztás (27 fok és 60% páratartalom mellett), magas léghozam (195 m3/h) és párátlanító teljesítmény (11 liter/nap 27 fok és 60% páratartalom mellett), nagy vízgyűjtő tartály (5 liter). Az időzítő miatt pedig egy picit irigykedem is, az én gépemnél ilyen opció nincs (külön kellett időzítőt vennem hozzá).
Kérdés, hogy a gyakorlatban hogyan működik. Ami viszont negatívum, hogy picit zajos is lehet (<48 dB), és a leírásből nekem az jött le, hogy az elért páratartalomnál csak a kompresszort kapcsolja ki, de a ventilátort nem (az én Teknno Point páramentesítőm is sajnos így működik).
Függetlenül a készülék típusától, ha most vásárolnék, én négy szempontot tartanék szem előtt: - nagy teljesítmény - relatív alacsony fogyasztás - teljesen kikapcsoljon az elért páratartalomnál - nagy vízgyűjtő tartály |
Előzmény: --atis-- (3148)
|
|