Spring76 Creative Commons License 2014.12.03 0 0 36972

Euronics tv körkép....két plazma is a polcon!  Persze a kifutó Lg modellekről van szó, 50 collos méretben.  Most már megértem a plazma hierarchiát, és hogy a Pana miért ül a trónon.  Egyéni vélemény, de nekem ezek az Lg-k nem kellenének, pedig jó árban vannak. Első észrevételem az volt, h látom a pixeleket, mint egy régi(nagy) képcsövesnél. A Gt-mnél ilyet nem tapasztalok, igaz a méret kisebb--42 coll, de valahogyan az össz képhatás mégis teljesen más, pedig (Istenrontás) járatok rajta rosszabb minőségű anyagokat is, de pixelt eddig soha nem tudtam kivenni a képből, még egészen közelről sem. Fogalmam nincs, alkalmaz e a gyártó valami extra dolgot hogy ez így van, de az élménybeli különbség ég és föld.Messzebbről nézve is látható volt a jelenség, pedig demó anyag ment a tv ken.Mentségére legyen, az lcd-k sem muzsikáltak, a hastáncosnő hasa képtelen volt követni a mozdulat gyorsaságát, a kép ha nem is esett szét, de mintha darabos lett volna a test mozgása.Több fórumon olvastam, a büdzsé lcd ezt tudja...hát tényleg.Szupi drága prémium modell nem volt, pedig kíváncsi lettem volna rá.Biztosan a karácsonyra hangolták a választékot; olcsó fullhd 200hz. Teszkó boltban ment egy nem olcsó Lg, összefolyó színekkel--úgy értem, h az arc színe "kifolyt" az arc körvonalából.Jézus, hogy akarják ezt így eladni? Szóval a jelen tv körkép helyi szinten siralmas.