Érdekes amit írsz, mivel én még olyan sportemberrel nem találkoztam, aki először a szervezet alapítását lehetővé tevő papírokat akarja látni és nem magáért a lövészet öröméért a csapatszellemért akarna csatlakozni :-) Az, hogy te egyenesen kétségbe vonod a szervezet létezésének jogosságát és jogi helyzetét, az meg egyértelműen azt jelenti számomra, hogy te nem csatlakozni akarsz és amikor a nyerészkedésről írsz az rávilágít az anyagi érdekeltségre.
Én ugyan nem vagyok az MSSZ tagja, de tisztelem őket - nem csak amiért náluk vizsgáztam - annyira, hogy nem minősítem őket, légyszives te se tedd, nagyon rossz üzenete van ennek.
Minden kérdésedre megkaptad a választ, csak te azt nem hiszed el, de ez mindenkinek a saját dolga.
Ne haragudj azért mert kíváncsi vagyok a mozgató rugókra, mert azt, hogy te csatlakozni szeretnél azt rajtad kívül itt senki nem hiszi el :-) Persze ez az én vélaményem, csak azt gondoltam, ha már mindenki megtesz mindent azért, hogy jogilag felvilágosítson, akkor az a minimum, hogy a kérdéseid valós oka is nyilvánosságra kerül. Téged azért kérdez mindenki, mert te hoztad fel, ha én álltam volna elő ezzel a témával, akkor a többiek engem kérdeznének jogosan, miért is kérded?