Nayrobii
2014.11.27
|
|
0 0
7108
|
Sziasztok. Van egy 2005-ös Peugeot 607-em, és erre szeretnék a hátsó kerekekre tenni egy pár nyomtáv szélesitöt, mivel egy kicsit ugy tünik hogy béjebb vannak az autón a hátsó kerekek mint az elsök. És pont emiatt gondoltam hogy szebbet mutetna ha tennék rá egy 16-mm es nyomtáv szélesitöt hátra. Szerintem izmosabbnak nézne ki vele a kocsi. Csak azt nem tudom hogy ez mennyire befojásolná az utfekvést. Vagy pedig kéne tenni mind a 4 kerékre ? Nekem ez elött volt egy audi v8-som, amire szintén tettem egy 15-mm es nyomtávszélesitöt, mégpedig elöre, a hátsó kerekekre nem tettem, és nekem semijen gondom nem volt vele. Ugyan olyan stabil volt az uton mint elötte. legalább is semilyen negativ hatással nem volt ez a kis szélesités az autó menetdinamikájára. Viszont sokkal dögösebb lett töle.. föleg elölröl. Csak azért kérdem mert pezsóm még nem volt, és ha esetleg valakinek volt ehez hasonló probálkozása, vagy esetleg most is ijen nyomtáv szélesitökkel szaladgál, akkor szivessen venném a segitséget vagy ötletet. Mivel láttam hogy vannak hozzá gyáriak is, asszem ilyen 10-mm, meg 16-mm es. Én ugy gondolom hogy ha mondjuk elöre tennék egy 10-milisset, hátra meg egy 16-osat, az kinézetre sokkal izmosabbá tenné... Most gyári 17-es alu felnik vannak rajta. Köszi elöre is a segitségeteket. |
|