asx
2014.11.23
|
|
0 0
36953
|
Én ezt írtam: "Árban a Full HD szektorban már nincs különbség" Miért írtam ezt? Azért mert itt mindig az volt a téma, hogy qrvadrága az LCD a plazmához képest. Semmi nyelvi hiányosság nem volt, én arról nem tehetek, hogy nem értetted meg.
Ez "Még nem válaszolta meg neked a 4K Curved TV?" erre volt válasz: (liszi702) "Megválaszoltad a fórum címében lévő dilemmát? Plazma vagy LCD TV?" Mert betettem egy 3D 4K Beamer linket. De nem azért mert Sony hanem azért mert jelenleg filmet nézni nincs jobb. Igen, még a panaplazmánál is sokkal jobb, csakhát az ára...
Abban természetesen igazad van, hogy a panel felbontása önmagában semmit nem mond a képminőségről! Viszont addig amíg a magyar átlag TV-nézők SD adást néznek addig nem is lesz jobb mint a plazma (nekik) Én még mindig azt mondom, hogy egy jó minőségű HD jel esetén nincs különbség az LCD és a plazma között. Legfelljebb annyi, hogy van akinek jobban bejön a plazma színvilága és nem zavarja annyira a villogása, másoknak meg jobban bejön az LCD és nem zavarja, hogy az áramot nem alakítja át hőre a TV kijelzője... :)) |
Előzmény: Saughassy (36950)
|
|