repcsepista
2014.11.12
|
|
0 0
1163
|
Jézust megölték, kik? - megölnék? -kik? - a Jézuskövetőket megölték? -kik? - megölnék? - kikkk... kikgazok az ok...? 1.: Usama Bin Laden gyilkosai napvilágon... holott nektek meg lett mondva. ne ölj gondolatban sem, ne bigámiskodjatok -paráználkodjatok gondolatban sem... na kik azok, az ok, meg akiknek meg lett mondva? 2.: Na Ron Pault idézem, aki azt tedd a másikoddal... amit te szeretnéd hogy veled, s a tieiddel tegyenek... tehát egyáltalán abba hogy akámilyen okból...még védelm is...hogy én meg akarlak ölni??? - NINCS NEKIK MEG ENGEDVE...s itt most kik azok, akinek meg lett engedve...hogy ha nem vagy ADÓFIZETŐM mocst az vagy vagy... meg amit parancsolok gondolodás nélkül végre hajtjátok... akkor ITT MÁR GOD ZILLAH aszt sugalja ajja nekem, hogy ti megölendő vagytok, vagytok? -azért vagytok, vagytok tok tek tök... 3.: Nadon kihangsullozom... monduk ha más nincs...akkor mégis a Bib Lia lilla illatta Jézus az egyetlen PÉLDAKÉPÜNK...de ha neki büntelen teste vala...nem volt, akkor hogy ölhették meg...ami rögtön ha GONDOLATBAN ANNYI MINT MEG TETTED VOLNA! SMIRNA! CSEGGRE CÜCCS... 4.: Az érdekesség hogy tessék tessék cak cseggre ne essék...ugganés nemsokára az az osztag belefulladt egy offenzivába... na most ismét felütötte a fejét MI ÖLTÜK MEG...VADÁSZTUK LE A BAKKACSKÉT MEEE... zerintem hogy ténleg a vége ez valaminek...hogy mindenki gyanus (ki az aki büntelen ha Jézus is...isis) főleg ha ,magácskaka sarcagu? 5.: Na nézzük, a KIVÁLASZTOTT KICC CAPATA... itt a 66 könyve könnyel... láttallak a Golgotán egy záp napon...monduk IZRÁLER LENNE A MINDEN NEMZET S ÁGAZAT -BOGAZAT PLÖDA KÉPE...na azért mert kjérdelek, ha mindenki lehet zsidó is meg Izrá Lerry is??? (csak 1 deee...) - na kik lesznek szkubájoknak a szakerei ha minden zsidó vallásu vagyu Izrá Lerry szekere de szekerce ccc... ami nézzük meg a volt SZOVJET BOLSEDÓ PIRODALMUKAT... IGAN IGEN...na figyeld a az izráleri ügynőkék hangjukat juk juk jauk..hajjajajajjj...hajjuk hajja hajja... na maga ollan a hangjuk mint Druzja Viktoréknak... érccs... 6.: Ne ne nnn...attól féljetek aki a tested megölni haneee... kérdem: igaz hogy Dózsát tüzes tronon megégetétek de szellemét... met ... van szerencsénk... my name is Piffta... nice to met you...jah...Dózsa György unokája vagyok én... |
|