Petya79
2014.11.11
|
|
0 0
3035
|
70 négyzetméteren. A jó idő miatt jelenleg nem fűtünk, most olyan 21,5 fok körüli hőmérséklet van a házban. Ketten lakunk benne, plusz két kutyuli. Műanyag nyílászáróink vannak, a falak, a padló, a födém szigetelve. Mi is dolgozunk, így előfordul, hogy akár 13-14 órán keresztül nincs szellőztetve. Persze egy pici légmozgás azért biztosított, mivel fel van szerelve 2 Aereco légbeejtő (a gáztűzhely miatt), és 1 Air-tonic fali légbeejtő (a kéményhez), illetve 1-2 ablak résszellőztetésen áll. Ma épp pihenős voltam, de viszonylag keveset voltam a házban, mert a kertben dolgoztam. Reggel 8:30 óta most szellőztetek másodszor. Durván 15 perces kereszthuzatot követően 60% helyett 58%-ot mutat a fürdőszobai hygrométer. A relatív kis házméret miatt a helyiségek legtöbbször egybe vannak nyitva, így a szellőztetés gyorsan megy.
Két páramentesítőnk van: egy kisebb teljesítményű Einhell, és egy nagyobb Tekno Point. Ez utóbbit szoktuk használni. A fürdőszobában napi szinten megy, illetve télen szoktuk még bevetni a ruhaszárításhoz, vagy ha épp az időjárás miatt indokolt. Nálunk az asszony imád gőzfürdőben pancsolni, emiatt használom leginkább a páramentesítőt. Az előnye az, hogy a zuhanyzás előtt kialakítható vele egy száraz környezet, tehát valamilyen szinten megelőzésre is alkalmas. |
Előzmény: block50 (3034)
|
|