repcsepista Creative Commons License 2014.11.07 0 0 1161

Angol s angol gyarmat meg anglót beszélő...szintén angol (U.K. jewU.K) gyarmatok...na monduk nyemecek meg most akik nató megszállás allatt...azok mik, de azokba csak javul meg egyre jobb lett a a a... megélhetés?
                Ez csak jövendő ...nincsak az angol nyelvüeket... mondás...az egyik adón hallottam...ami ugy legyen, adja a MagyarIsten...ugy legyen! Isten áldja őket...deee... Mit kiván a Magyar Népünk ... amit kiván, az Anyaföldünk??? - magától is... megteremné talán...ami az első MAGYAR -TISZTA MAGYAR HITESEK -HITVESEK S ÖRÖKKÉ ÉLEK...MERT MÁS NINCS...SZÁMUNKRA...na itt már ÓMI BOLDOGSÁG VAN...-JÉZUS -CSALÁDAINK ÉGI -FÖLDI...FÖLDIM VAGY...ÖSSZEFOGÁSA... abszoluttaultima Magyar Erkőlcs - Becsület...először egymáshoz aztán mindenkihez... s nem számit mennyin vagyunk...DE EL KELL KEZDENÜNK... AZTÁN EZZEL A MAG-CSALÁDAINKKAL TÜZÖN VIZEN ÁT... ami nem feltétlen csak az anyagiak adják a jobb létet...ami ellen abcolutaultima nem vagyok... sőt senki s semmi ellen...de Mi az örök Szirtre épitünk...na most ...
               Kétségtelen a legkegyetlenebb... nemcsak a magyartalanság...na Édesapámmal találka egyik téma...hogy NEM AZÉRT VAGYUNK KEVESEN MERT A MAGYAR -TEST... na nem a TEST TESZI A MAGYART HANEM JÉZUSUNK FÉNYE BENNE...nos aki elfogadta...azaz ÖRÖK LÉTÉT KERESI MINDENEK ELŐTT...nos én magamból momndom...BENNÜNKET CSAK AZ TEHET ELÉGEDETTÉ S BOLDOGGÁ...DE A GYERKEINKET...SZÓVAL AKIKBE MAGYAR LÉLEK VAN...nos azon felül minden amire itt szükségünk...én mondom...minden megadatik nékünk...
               Figyelem...nekünk is hallatni kell a hangunkat ugyanis a HAN -GOD...tehát EGY KIMONDOTTAN MAGYARRA LETT SZABVA MAGYAR HITTEL NEMZETI JÉZUS ÉL...NEM A ZSIDÓK MEG ALLATTUK HALÁL VALLÁSOK SOKK... VALLÁS...ugyaza mint a többi...csak azok nemzettelenek X EMBERTELEN...GOD ZILLÁSOK ...tehát azok is...csak ugy hogy...MI MAGYAR OK = MAGYAR JÉZUSOK JÉZUS OK MAGYAROK ROKKOKŐ..VAGYUNK...s ezt amit mondok...hogy csak AZ ÖRÖK LÉT TUDATÁBAN VAN MAGYAR...AZ SZERINT LÉTEZEM ITT IS...AZAZ MAGYARORSZÁG BENNEM X BENNÜNK VAN...S EGYMÁST SZERESSÜK UGY MINT MINKET IS SZERET A MI JÉZUSUNK S JÉZUS CSALÁDUNK KEZÉT CÓKOLOM...
Nincsak...aki mer nyel...
Isten racckája brrr...