repcsepista
2014.11.05
|
|
0 0
1159
|
Mi köze az amcsi (JEWusa) választásoknak (midterm) a többihez...de a próféciákhoz, ha nincs benne...ami érdekes mert volt U.S.A.? -igen, de monduk, megszületett a (kicc) Marica? - na ez már...lehet hogy kikaparták...azért is, meg mondom...ezek IZRÁLERÉRT...lettek, pedig (ha) nem lettek... Kérdem hogy vagytok, s hogy érzitek magatokat...a tokót meg tokot? - s én őszinte akarok lenni hozzátok nem átok...na átok arra aki kaki mást mond mint a Saul rabbisták...ugyanis van a HALÁL HALT VALLÁS...meg most aki mást mond, az tátog...értem, nem mondom ki...de okvetlen itt minden arra lett alapozva...hogy Kirisztus meghalt helletted...ami lehetetlen...mért én csak halt meg halál...60 brrr>... meg a halál, eddig mindenki kieggenesitette a kanyart brrmmm... Na félszemmel figyeltem a választásokat...de előbb...ha monduk nem tudtuk volna... hogy mi ez? - mi ez? - s begyüttünk hogy kipróbáljuk...akkor jobb lett volna ha ez nincs!!! - jobb lett volna ide nem bebazzódni...na értitek, s a legjobb ide...de nincsak...ha már régen elmultam...értem...valami gödörből kajabálnék...na most ha mégis csak egy ollat aki ezt... mi ez... s most ténleg...VAGYOK??? s mi az ok? - na talán...egy ok hogy magyar ok vagyok, azaz EGY MEGMARADT MIT JÉZUSUNKÉRT TETTEM VOLNA! SMINRA! s kjérdelek mit tehetek érted...ami most valaki...egy kongdress nő, meg mondta a tutit... Az összes T.V. adókat s rádióadókat figyelem, mint most...meg mikor...na reggelente csak ha van valami érdekes... kess? - s ime ELHANGZOTT---DÖRRENt BUUMMM...SAKALAKA... AMI ABCULLAULTRA RÁ ILLIK AZ AMCSI VÁLASZTÁSOKRA...emlitettem ho kevesebb mint 1 %-a kezében (kevesebb s lehet hogy ténleg 1 szem nélküli...Anti Szem? ) minden PÉNZ S PÉNZGYÁRAK MEG KONTROL...akkor monduk te mit gondolsz... magadba, magadba tudsz esni? Szóval ime az évezredek legtalállóbb mondása: na a Fox Busines csatornán itt este 9 (21) óra után...WIE HERE (here?) FOR MONEY!!! - aztán később... Martin L. King huga: mostmár jobb lesz... mert több pénzt kapunk... Agfakból s iraq meg ahol JEWusa hadszintér...na rengeteg tömegek...irtani való van...ezek ugy csinálnak moneyt... ami vacsi...ugganés most kecckődik u uu ubol a tánc... mondják a ciss catonák akik tudha ha ha haaa... Még gyüvök az ujjabb pfófécia látomásommal...meg hogy mi az a hármas világ vége...ami kettő... ugyanis a világnak lehet vége... neee... Isten birkája brrrr... |
|