Csaba607 2.2 HDI Creative Commons License 2014.11.04 0 0 7098

Sziasztok!

2001-es 2.2 HDI-m van és most már több mint 1 hónapja szórakozik velem. A jelenségek a következők:

- néha a reggeli első indításnál az üzemanyag szivattyú csak sokára áll le, én mindig megvárom, míg kattan, és mikor beindul a motor elég magas ford. számra felpörög, majd visszaáll a normál fordulatra

-szintén néha már a gyújtás ráadásánál teljesen hideg motornál jelzi, hogy túl magas a hűtőfolyadék hőmérséklete és azonnal bekapcsolja a hűtő ventilátort ha beindítom, viszont ha azonnal leállítom és újraindítom, akkor már minden rendben

- időnként menet közben bedobja az ESP/ASR hibát, majd a következő indítás után minden rendben

Szóval eléggé idegesítőek ezek a hibák, még akkor is, ha utána minden rendben. Azt már nem is említem, hogy a légzsák visszajelző is azóta folyamatosan világít, PPS szerint függönylégzsák probléma.

Ha valaki találkozott már ezekkel, vagy tud megoldást ezekre az idegesítő problémák kiküszöbölésére, nagy köszönettel veszem.

Egyébként nagyon szeretem az autóm, már 5 éve megvan, de most valahogy elektromosan kiidegel.

Előre is köszönöm a segítségeteket!!!

Ja és ha valaki tud működőképes színes nagy kijelzőt, vevő vagyok!!!