badmad Creative Commons License 2014.11.02 0 0 588

Nekem volt utángyártott akkum és töltőm is a 3blackhez, mind2őt itthon vettem, nem volt horror drága és nagyon jól bírta az akku is. Ilyeneket többnyire a myactioncam-ben veszek. Ebay-ről szoktam rendelni hozzá extra tartozékokat, rögzítő bigyókat, de mondjuk 2 dolgot tuti nem vennék,csak gyárit: az egyik a vákumtappancs (mondjuk ebből van utángyártottam, de nem is merem feltenni mondjuk egy kocsi külsejére nagy sebességnél), a másik az öntapadós sík és íves talpak.

De az ebay tele van mindenféle maszekban gyártott elemekkel, aluból CNC-zett, vagy 3D nyomtatott rögzítő elemekkel, kiegészítőkkel. Itthon még híre sem volt a csavarokat meghúzó eszköznek, nekem már volt aluból. Hasznos, mert sokkal erősebben meg tudod húzni vele a csavarokat. Vagy a mostanság olyan divatos íves, kb 20cm-es hosszabbító kar, kb 1 évvel azután láttam először itthon, hogy nekem megjött Kínából.

De most is van pár tétel eltéve figyelésre az ebay-en, de előbb meg kell jönnie, aztán kell egy plusz akku és töltő és aztán jöhetnek az extrák. :)

Előzmény: vzstrial (587)