vzstrial
2014.10.31
|
|
0 0
578
|
Jó az a GoPro studio... a régi verziója mac-en nekem nem működött rendesen - nem volt konvertálás gomb :D - az újat kipróbáltam de az meg nem adott jobb minőséget, vagyis de 100 megából máris lett 500 megás MOV-om :) ProTune módot akartam kihasználni, mert a színek nagyon fakók voltak, az alap / autó beállítás jobb volt. azóta azon van, full hd 48 fpssel, tudok lassítani is - habár pont mászáshoz szoktam most használni ott meg azért nem kell lassítani... na mindegy.
Én iMovie-t nem szerettem meg, mert amikor 10 másodperces szünetet szúrtam be alkudozott, hogy 9:48 meg 10:08 legyen szerinte :D de sose annyit amennyit én akartam. Nagy idegességemben feltettem a Final Cut Pro X-et, azóta az van fenn.. persze, hogy túlzás de nem alkudozik :D
Másik: újraraktam a software-t a hero3-on, lekopogom azóta a hülyeségét nem csinálja, de a pl timelapse wifin keresztül néha sorozatképként jelenik meg a telefonomon, néha rendesen timelapse ikont teszi ki. Persze rendesen megcsinálja a beállított időközökben, egyelőre nincs gondom. :) |
Előzmény: badmad (577)
|
|