Na felhivtam a tempomatos faszit, (voltam näla pär honapja szoftver es terkepfrissitesen mär) es ö azt mondta, hogy ezek a modulok nem szeretik a dualos telokat, söt, (ahogy irtad is) az äjfonnal is gyakran vannak gondok.
Kerdesemre, hogy nem lehetne-e megoldani azt, hogy a kocsi csak mint egy fajta BT kihangositokent müködjön, azt mondta, hogy van egy modul, ami 60 ezerbe kerül näla, az mär nem tävoli sim-es, hanem csak sima kväzi kihangositokent müködik, tehät mutatja a hiväst, a kormänyrol fel lehet venni, lerakni (gondolom oly modon, ahogy egy fülre akaszthato kihangositot is), annyi hätrännyal, hogy sms-t nem olvas fel. (nem vägna földhöz ezt nelkülöznöm) Cserebe akär telorol is nyomna zenet.
Ez nagyon jo lenne nekem, ha megyek majd haza, kiprobäljuk, hogy müködik-e... Nagy szereles nem kell hozzä, csak kihuz, es visszadug. Szivesen räkeresnek ebay-en, de nem tudom, hogy hivjäk pontosan... Na majd még hivatalos szervizben is megkerdezem, bär azok többnyire hülyek az ilyesmihez, es nem is tulzottan segitökeszek...
Megprobälok räkeresni, hogy melyik ez a BT modul, ha nem talälom, akkor karäcsonykor, mikor megyek haza, benezek Pestre hozzä.