Aldric01 Creative Commons License 2014.10.25 0 0 817

Köszönöm a választ! Időközben körbe telefonáltam az ismerőseimet és meggyőztek, hogy jó lesz nekem a fehér muskotályos ízű is. Adtak egy linket is és 11 db-t rendeltem is ebből http://www.kaszasoltvany.hu/szolofajtak/csemegeszolo/nyari-muskotaly

De a vénusz későbbiekben is érdekel majd. Nekem értékes fajtának tűnik.

Hát én idő hiány miatt már nem nagyon töltöm fel tartalommal az oldalt. Építkezésbe fogtam és 3 kiskorú gyerekem is van. Időtöltésem általában lekötve. Az oldalt csak azért nem szüntettem meg, mert rengetegen látogatják a világ minden tájáról még most is. Ingyen üzemel, mert a szerver tulajdonos állja a költségeket azoknál az oldalaknál, ahol napi 100 látogató van, vagy 1 héten legalább 1x tartalmat töltenek fel. Valami hasonló szabály van. Már nem emlékszem pontosan rá, de mielőtt megszüntetnék az oldal létrehozójának mindenképpen küldenek értesítést. 1 éve legalább nem írtam rá új cikket, de rengeteg látogató van így egy fillért nem kell költenem rá. Egyébként bérelni is lehet rá tárhelyet. De szerintem sok embert érdekel a szőlő, simán el fog futni neked is. Jobban átláthatóbb lenne, mint itt a fórumon keresgélni a leírások után. De a fórumnak is megvannak a lehetőségei. Ezért nekem fórum is van, de elég kevesen írtak oda.

Az oldal elkészítésében tudok segíteni neked, de a tartalom feltöltésében nem, mert nem vagyok nagy szőlész. Bár 20 éve van szőlőm, de csak pár fajta és főleg a régi fajtákat ismerem. A kész oldalra cikket, leírást feltölteni nem bonyolult dolog, mert nagyon jó szövegszerkesztője van és olyan mintha pl. ide írnál egy bejegyzést, csak éppen kicsit több lehetőséged van a betűk formázására.

Előzmény: szölőszem (815)