Nayrobii
2014.10.24
|
|
0 0
7083
|
Sziasztok. Juniusban vettem egy 2005-ös évjáratu peugeot 607-est, 2.2-es HDI motorral. Az autó 189-ezret futott, és ez tuti, mint ahogy az is hogy a k.m orát nem hajtották vissza. Azóta többször elöfordult hogy idönként utánna kelett töltenem egy kis hütöfolyadékot mivel jelezte. Ezek szerint valahol fogyaszthatja a vizet, csak még arra nem sikerült rájönni hogy hol. Azt még fontosnak tartom hozzátenni hogy nagyon minimális a folyadék vesztesség mindössze k.b. 2-deci mondjuk 1000-kilóméterenként. Ma voltam a szerelömnél, és ujra átnéztük az egészet, és sehol nem lehet szivárgást látni, még a viz szivattyunál sem. Söt még az olaj szint is változatlan, tehát nem gondolom hogy esetleg a fej pakolás lenne a gond... De tény az hogy ha minimális is a folyadék veszteség, de valahova csak eltünik... és nem gondolom hogy csak ugy elpárolog... A szerelöm azt tanácsolta hogy ne foglalkozzak vele, majd ha megnö a folyadék vesztesség akkor elöbb utóbb ki fog derülni hogy hol a gond. Nem tudom hogy nektek mi a véleményetek erröl, de én nyugodtabb lennék ha nem kéne idöröl-idöre utánna tölteni.. Lécci ha esetleg valakinek volt hasonló problémája, és tudna ötletet adni hogy mi lehet a gond, akkor azt nagyon meg köszönném. |
|