Tisztelt frapucci!
Hát nem tudom hogy te valami jós vagy e, vagy csak szimplán előre láttad a "storymat", de úgy történt ahogy mondtad! :D
Ahogy megigértem informállak a történésekről. (Ha esetleg nem emlékeznél rám, én voltam az, ki a barátnője után akart menni, és munkát/szállást keresni franciaországban, hogy együtt lehessek vele. )
A szituáció a következő: Sikerült szállást, és munkát találnom Párizsban! Bár nem ez volt a végcél, mert ez picit távolabb van a lánytól, aki után mentem volna, na de sebaj. Ez még elviselhető távolság lett volna, de mire megtaláltam "álmaim melóját" addigra álmaim nője besokallott, és bedobta a törölközőt.. :D
Köszi még 1x, hogy te inteni, és "óvni" szerettél volna a csalódástól, de hát ez így alakult, meg nem bántam, mostmár akkoris megyek, és megmutatom a nagyvilágnak, meg persze magamnak, hogy mindent megtettem, és képes vagyok munkát találni még akkoris, ha nem értem mit mondanak! :D
Ha nem laksz túl messze Párizstól, akkor meghívnálak egy pofa sörre, hátha jósolsz még nekem valami "szépet" :D