Szia,
1-2 tapasztalatot én is megosztanék veled.
A fogyasztás kapcsán: 8,3 10ezer km-en. (még ippeg 30km hiányzik hozzá :) ), ebből kb 30% autópálya, 20% országút, 50% meg város, kb 20 -30 perces távokkal. Ja igen, 1.8-as benzinesem van. Odafigyelve, volt nyáron egy balcsis kiruccanás, amikor az 1 hét 1 tank 7,2-re jött ki.
Én kisebb megszakításokkal 1 évig kerestem az ideális járgányt 2 gyerkőc mellé, úgy h anya is elférjen mellettük, és ez bizonyult a legjobb választásnak, főleg ár-értékben. A kalaptartót kihajítottam, helyette besötétítettem fóliával és így valóban nehezen megtölthető még 1 hetes nyaralásra menet is (14"-os bicaj, babakocsi, meg nem kell sorolni mivel jár 2 jerkőc). Tudtommal van aki 4 gyerkőccel is használja :) Amit imádok benne, hogy állva tudom bekötni a gyereket az ülésbe.
Kicsit valóban pattogósnak lehet hívni a futóművet, nem egy francia hintó, de cserébe nagyon jól veszi a kanyarokat, stabil. Nálam is szempont volt, hogy ne legyen túl hosszú (pl Mondeo, S-max) és valóban nem nehéz vele parkolni, sőt a kicsit magasabb üléspozi miatt még könnyebb is. Amire oda kell figyelni, ha pl olyan útkereszteződésbe érsz, ahol a nem derékszög az utak találkozása, akkor nem árt kócsagolni kicsit, mert az A oszlop simán kitakarhat valamit, ami busznál kisebb :)
A 6-ik ülést is többször használtuk hosszabb távra, kb 1-1,5 órás ücsörgéssel benne, és 170 cm alatt panaszkodás nélkül szálltak ki belőle. De, arra számíts, nemtom mekkorák a gyerkőcök, de ha mindnek ülés kell, ami állandóan be van kötve, akkor max a 6 üléssel kalkulálj és nem túl elegáns csomagtér ajtón való beszállással :)
Belül nem zörög, csörög semmi, de a középső sornál a tárolórekeszekből csak a két ajtóra számíts 1-1 0,5L-es palacknak való hellyel,elöl 1,5L-s palack tökéletesen passzol az ajtóba és tárolók is vannak bőven.
és még valami, egyszer egy sárga angyal, akihez a Budapest és környéki Orlandok tartoznak a Chevy assistance-nál, elmondta, hogy még 1-hez sem hívták ki.. ( amiért én kihívtam, az a márkaszervíz bénázása miatt volt, amit 1 perc alatt orvosolt a helyszínen; nem az autóval volt a gond). Viszont van egy márkaszervíz, ahol egy pitiáner aprósággal voltam (kartámasz), hogy kipróbáljam és olyan kiszolgálást kaptam, mintha máshol flottát vettem volna..
ha valami konkrétra kíváncsi vagy, kérdezz :)