Törölt nick Creative Commons License 2014.10.22 0 0 2551

1.

mondjuk az említett zöldségtárolóról mesélhetnél egy kicsit többet, a kénszalag az rendben van, de hogyan néz ki a tároló?

 

2.

nem szeretném ragozni a borkő témáját tovább, nyilván a borkősavra gondoltam ( és azt használok is), a másik dolog, hogy a konyhában igaz nem befőzéshez, de használatos a borkő

 

de mindegy is, a fiam geológusnak tanul majd kifaggatom róla :)

 

egyébként meg a lényeg, hogy a Tintus céklája ne romoljon meg

 

én a csalamádétól félek picit, ezt írtam is, így azt kezdtem el fogyasztani először , eladni is, eddig mondjuk minden rendben van

a cékla az hőkezelt, a leendő vevők letesztelték, ízlik

csemege ubit én teszteltem, nem vagyok elégedett, kicsit sok benne a fűszer, de már mindegy, majd jövőre változtatunk a recepten

 

Előzmény: neduddgi(én) (2548)