Kramcsák István Creative Commons License 2014.10.20 0 0 792

aldric q1, ősz van sok a munka az elfoglaltságok, ezért nem kaptál még választ, a darazsakat nem tudod kikerülni, olyanok mint a muslica ahol egy kis alkoholt éreznek már ott vannak . a darázs meg az édességre,  szerintem ilyenkor kell a fészkeket össze szedni elégetni, nem tudom mit szólnak   ehhez az állatvédők, nekem is  mióta zalagyöngye lugasom van  minden  vasba befészkelnek /traktor ba  meleg helyre,  jól gondolod az át oltást , az a véleményem ,hogy mivel  való szinű  jó környezete van a tőkének ez a 5m es futatás stb, drasztikusan ne vágd vissza , mert nagyon vastag ujj hajtást produkálna, ami nem optimális az átoltáshoz, általában az 1cm átmérő környéki vesszők az erősebbek  és az oltó csapok is  e körül jók.segítenék az át oltásban  de nem tudom merre laksz ,/  én Szerencs mellett/ a terézről nem a legjobb a véleményem  , az íze kívánni valót hagy  , nagyon jó alanynak , hajt ezerrel,   tíz év alatt produkál 10 cm es törzset, hatalmas fürtök,  mikor virágzik a fele virág nem termékenyül és még így is tömött lesz a fürt., csak az íz! lenne jobb,!én javaslom a hamburgi muskotályt,  a dunavszka , a moldova is ,jó , japán izzabella,és nekem a pölöskei muskotály is szinpatikus  stb nézd végig a  oldalakat szőlőszem tett fel  ujabb rezisztens fajtákat . több fajtáról itt is tudsz csapot kérni a fórumozók -től én dunavot,  évát ,  itáliát , hamburgit,  pölöskeit, tudok adni , üdv. tel.

Előzmény: Aldric01 (780)