biga156
2014.10.20
|
|
0 0
191
|
Már fél éve, mikor vettük az autót bosszankodtam azon, hogy a magyar oldalon nincs boutique. Csak úgy lehetett alkatrészlistához jutni, hogy emailban lekértem egy katalógust, de abban meg kép alig volt. Ezért sem tudtam pl az elválasztó hálót megvenni (meg még sok mindent), mert vakon nehéz eldönteni, azt takarja-e a megnevezés, amit én keresek, a kereskedő meg nem nagyon aktivizálta magát (emailen illetve telefoon lett lebonyolítva minden), hogy kiderítse. Pedig simáán otthagytam volna nála még némi pénzt...
Mostanában nem hagy nyugodni, miért jelent meg egy kis szélzaj a szélvédő jobb oldala felől (utasoldal). Sajnos nekem ez az átkom, hogy minden kis apró zajra rááll a fülem, ez a kocsi meg alapvetően halk :) Ezt a szélzajt csak kb nyár vége óta hallom, és kb 100 km/h fölött (illetve széliránytól is függ). Egyelőre a legvalószínűbbnek a szürke díszcsík tűnik ludasnak, ami a szélvédő gumikéderét fedi. Látszólag ugyan olyan, mint a bal oldal, talán kicsit könnyebben mozdul, ha mozgatom (vagy csak nekem tűnik úgy). Valószínűleg majd ránézetek, de csak azért nem akarom elvinni, így míg nem lesz bármi más indok, magam próbálok utánajárni. |
Előzmény: sbojan (190)
|
|