95xf Creative Commons License 2014.10.15 0 0 28179

Gyuri két dolgot említenék úgy, hogy szerintem mindkettőtöknek van igazsága mégsincs igaza egyikőtöknek sem teljesen.

Első: a Mio C sorozatú készülékek ha külső hatás nem érte, akkor a mai napig működnek (nálam pl 2db kb 8-9 éve) azaz a gyártó bőven túlteljesítette a vállalását ami az volt, hogy a garanciális időszakig működni fog. Onnan már minden nap ajándék, mint minden "tartós" terméknél.

Második: Miért lenne alanyi jogod naprakész térképhez?? Vajon miért gondolja mindenki, hogy alanyi jog a közlekedés teljesen hülyeként? Nekem van olyan térképem ami 89es BP és az van a kiskocsiban otthon betéve, mert nekem ha kell néha akkor elég az is...

Ezek a jogom van hozzáállással az a fő gond, hogy a jogok mellé társulnak kötelezettségek is amit sokan elfelejtenek.

Legjobb példám erre bringás: ugye mindenhol hangoztatták hogy kreszváltozás meg milyen jó miközben ezen a téren nem is változott a kresz! és ugye azt reklámozták, hogy a bringás bemehet az egyirányú utcába szemből*, csak az maradt ki, hogy ha ezt tábla engedi!!

*ezt ráadásul annyira tolják, hogy szegény járműnek már ha 10m-t kell kerülnie akkor is bemehet egy olyan utcába ahol el se fér szembe...de ugye az, hogy ha majd baj lesz ki a hibás azt sehol se találni.

Előzmény: Vgyuri (28174)