gumisgyuszi
2014.10.12
|
|
0 0
12680
|
˝Öröm és boldogság kedves elvtársak...Kissebb vivodás után mégis csak úgy döntöttem hogy kell vagyis szükség van a második nagy bulinkra.Természetesen tudjátok az anyagi részét kell megoldanom-,konyha kassza,-kitartó a feleségem...MÉÉG.a többi ami a helyszin,étel,rendöri felvezetés,étkeztetés a barátok össze toborozása ugymond másodlagos de az is nagyon nagyon fontos....ezuttal is szeretném megköszönni a tavaj megjelent vendégeimnek a megjelenést.Mindenkit nagy és öszinte szeretettel várok az idén is..Mindenkitöl azt szeretném kérni,hogy NOVEMBER 1ig. jelezzétek felém,hogy milyen JÁRMÜVEL érkezik,és hány SZEMÉLYRE kér ebédet is..az ebéd 1000ft per fö amit érkezéskor a feleségem-BETTINÉL-- kell rendezni.Az ebédjegy egyszeri étkezésre jogosit mindenkit.Természetesen ha marad ki étel a repeta nem marad el.Jelentkezni pl,gumisgyuszi@gmail.com vagy sms 06703864334.nekem ez a két elérhetöségre van lehetöségem.Köszi a megértéseteket,és mégegyszer mindenkit nagy szeretettel várok..ha bármi ötletetek van mindenre nyitott vagyok mint a pártkönyv.A rendezvényen szükségem lenne majd hölgy segitségre.Aki tudna segiteni kérem jelezze nekem. |
|