Kedves Solaris Zenekar,
Nagyon várom már a koncertet, hihetetlen, hogy újra láthatjuk a zenekart!!! Újra sokunk álma válik majd valóra.
Pár dolgot szeretnék viszont jelezni, mint rajongó.
Én egy vérbeli koncertet várok, ahol nincs sok megszakítás, múltba révedezés, sztorizgatás... Az is jó, csak nem a koncerten, hanem előtte, vagy utána egy sör mellett. A koncereten én a szó szoros értelmében teljes progresszivitást várok, azaz előrehaladást, 15-20 perces átúszó szvittekkel, ahol megállás nélkül ragad magával a ZENE. A szöveges megszakítások egy az egyben kinyírják az atmoszférát... Nem kell felvezetés, magyarázat, a zene beszél magáért, nem is akárhogy!
És ehhez még jön egy nagyon fontos dolog... A kivetítőt szintén nagyon várom, és kifejezetten magas elvárásaim vannak e tekintetben is. A marsbéli koncepcióhoz az úrutazás tematika illik, intergalaktikus vetitéssel... ennek az anyagát nagyon nagy odafigyeléssel kell majd összeválogatni!
Fontos: Én itt nem követelőzni akarok, csak egy rajongói véleményt és elvárást közölni még a koncert megtörténte előtt. Remélem ez a koncert teljesen más irányt fog majd venni, mint a tavalyi - ami nagyon jó volt, csak mégis számomra széljegyzetnek tűnt, a SOLARIS mítikus nagyságához képest eltörpült, puszta múltidézéssé vált...
Nagyon sok erőt és energiát kívánok a felkészüléshez, ez most már a hajrá!!! Úgyhogy hajrá :)