repcsepista
2014.10.04
|
|
0 0
1155
|
Mi lesz, hogy lett...Bárhogy lesz ugy lesz...a jövőt nem sejthetem... ténleg, dehogynem csak akarni kell...sőt, keressetek kutatassatak ássatok...csak bele ne essetek, de másnak vermet... 1.: Jézusunk szeretetéről énekelek...arról hogy Ő most is szeret bennünket...na nagy büdös zsiványságot követtek el...akik ki akarták tagadni meg le hazudni hogy Jézus él... nem halt meg...mert... 2.: -azért számozom meg...mert könnyebb olvasni... meg megtudom szakitani a gondolat -folyamot...azaz nem...hanem mint a pisztrángok... ugra bugra...fe ff fff...az eredethez...AZ ÉLÉT TAVA...ta vak vak vak...hápognak a kacsák...háp háp happp...fogott egy békát... 3.: Most beszéljünk egy olyan jelenségről...hogy ugy a zsidóizmos meg allatta az arabizmos meg minden vallás az ellenvallásosokkal (ataizmos) bedöglött lőttek, vagy harangoznak bimm bamm bimm bamm... 4.: Ime a hellzet...JÉZUS ÉL...EZ MINDIG ÉLE VOLT AZOKNAK AKIK AZ ÖRÖK BOLDOG EGYÜTTLÉTET VÁLASZTOTTÁK...AKIK ÖRÖK EGYENLŐK VAGYUNK A MI JÉZUSUNKKAL S S ISTEN ANYÁNK S ATYÁK ÖRÖK GYERE KÉI VAGYUNK...UGYIS HOGY HA BEFOGADTOK EGYET IS...EZEN A GOLÓBISON A MENNYEKBEN NAGY JUTALOM LÉSZEN...AMI AHOL ÖRÖK DE JÉZUS SZERETET VAN...OTT VAN JÉZUS...S IGY MINDIG IS MINDENÜTT AHOL LÉT VAN...MONDUK EZ AZ IDEIGLENES AMI CSAK LÁTSZATRA AZ...MERT EZ A LÉTEZÉS TOTA A LENTIEK...A BIBLIA EMLITI: TI ITT LENTRŐL VAGYTOK S JÁNOS 8:44!!!- ÁRNYÉKOLÁSA LÁSSA LÁSS... 5.: Felteszem minenkinek az 1Frt a krunlis lángol kérdst: HA EZ A TRSTÜNK MEGRONTOTT S ÁTKOZOTT...na nagyon fontos mert SÖTÉT MÉLYSÉG ERŐI CSAK ÁTKOZÓDNAK...lásd ha valaki azt mondja JÉZUS ÉL...akkor az átkozott legyen, márpedig ha valak valakit megátkoz...az valóban átkozott...tehát ezért van ROMLÁS, MERT VALAKIK LÉTRE HOZTÁK A HALÁLT MERT JÉZUS FELÉ ,ES ÖVÉI FELÉ AKARTAK HÁGNI...értem, amit most rögtön azonnal megfigyelhetünk...ugyanis az hogy semmi...na az se érvényes azokra...akik az ÁTKOZÓK OLDALÁN VANNAK...KÁRHOZOTTAK ŐSAPÁINK...na most az átkozód ok az JÉZUS MEGHAT...MEG MOST KEZDVE KB. 2ooo ÉVE...AZÓTA MINDENKIT MEG GYILKOLNAK AKI ESETLEG...LÁTOTT EGY ÉGI -TÜNEMÉNYT (UFO S REPCSE) VAGY MINT ÉN ...SZEMTŐL SZEMBE LÁTTAM A MAGYAR OK ÚRA JÉZUSÁT...ami ha valaki átkozodik...AZ MAGA A HALÁL = JÁNOS 8:44. azaz nics benne...na van hivjad HALÁL!? - AMI ÖNMEGSEMMISITÉS ÉS ÉS ÉS...NEM TÖRTÉNT SEMMI... Innennn... ahhh...na a krds: ha JÉZUS TRESTE FÉNYE...NEM ÁTKOZOTT MEG NEM ROMLANDÓ S MULANDÓ...HOGY JÖHET BELE EBBE...EB BE??? ÉRTEM DOG =DÖG...NA MOST HA NEM LÉTEZIK GONDOLAT SEJT ELME S NINCS ELLEME...MONDUK LÁTHATJA A FÉNYT...AMI RÖGTÖN A DEMATERIZÁLLÓDÁSÁT...VAGY MONDUK...mint az izráeliek figyelmeztették a palesztinokat...lőttünk, meneküljetek...bummm... ...FIGYELEM, MINDEN AMI ITT AKÁR VALLÁS AKÁR VALLAS ELLENES ATAISTA...DE MINDEN AMI INTÉZMÉNYEK PÉNZ ÁLTAL...NICCAK MINEK KELLENEK A HIVEK A BENN A BÁRÁNY ...VAGY A FARKAS...AKLOKBA...tehát egy pár nagyon fontos...font? - krds s átbeszéljük...meg mekk mekk... |
|