Kramcsák István Creative Commons License 2014.10.03 0 0 712

budai II,/ nem a focista!/ vicc , először kérdezem , hogy hol vetted? én szlovák  oldalon láttam hirdetni Molnár farm ? talán / nekem is meg tetszett, de úgy látom nagyon meleg igényes  déli fajta. ha optimálisan ültetted el /jó földbe,  védett hely,  stb, most még meleg és fény kellene, hogy az a kis veszőcske 2-3 szemre beérne!de úgy gondolom, hogy már ez veszet fejsze nyele , mert már nyugalomban van  a növény , sajnos ez az év ilyen pocsék , nekem is a július 15 i oltásaim  nem valószínű ,hogy beérnek,  meg állt és visza felé  fordult a növények fejlődése , ezen 3 hét 25  c meleg segítene, ami már nem valószínű. búra alatt   mesterséges fénnyel kezelheted  kivéve földel együtt  vödörben bent a szobában , persze ha meg éri már mint az ára . de csak így tudod meg menteni!  szerintem máris vidd be , nehogy betakard  a zöld veszőt azonnal befullad  ,/ meg döglik/  nem túl nedves talajban , meleg és fény kell  , amit megtudol tenni , /az ablakba kirakni déli oldalra hogy érje a fény. az áttelelés  ajánlott fagymentes helyen.de nem melegben mert a gomba plusz 5fok felett dolgozik , esetleg enyhe rezes kezelés max 1% os.

Előzmény: budai2 (700)