Kramcsák István
2014.10.03
|
|
0 0
712
|
budai II,/ nem a focista!/ vicc , először kérdezem , hogy hol vetted? én szlovák oldalon láttam hirdetni Molnár farm ? talán / nekem is meg tetszett, de úgy látom nagyon meleg igényes déli fajta. ha optimálisan ültetted el /jó földbe, védett hely, stb, most még meleg és fény kellene, hogy az a kis veszőcske 2-3 szemre beérne!de úgy gondolom, hogy már ez veszet fejsze nyele , mert már nyugalomban van a növény , sajnos ez az év ilyen pocsék , nekem is a július 15 i oltásaim nem valószínű ,hogy beérnek, meg állt és visza felé fordult a növények fejlődése , ezen 3 hét 25 c meleg segítene, ami már nem valószínű. búra alatt mesterséges fénnyel kezelheted kivéve földel együtt vödörben bent a szobában , persze ha meg éri már mint az ára . de csak így tudod meg menteni! szerintem máris vidd be , nehogy betakard a zöld veszőt azonnal befullad ,/ meg döglik/ nem túl nedves talajban , meleg és fény kell , amit megtudol tenni , /az ablakba kirakni déli oldalra hogy érje a fény. az áttelelés ajánlott fagymentes helyen.de nem melegben mert a gomba plusz 5fok felett dolgozik , esetleg enyhe rezes kezelés max 1% os. |
Előzmény: budai2 (700)
|
|