repcsepista Creative Commons License 2014.09.27 0 0 1154

Tudják jak jak juk...hogy kevés idejük van...hátra, vagy a kezdetöktől fogva... na itt kimondottam az a világuralomra törtető arany born new...érdekes hogy lehet az...hogy izráler...nekk mekk mekk...
           1.:Kjérdelek, nem-e (nem?) minden kétlábu humanoid állat is prostitua állat? -mig a világ pénz? - ezek zerint mindig is 1 kézbe... na tegyük fel...hogy annak aki az??? - van keze...igy nem véletlen...KI KÉPE VAN A DRACKMÁN? -DRAGON CUJUN??? -AMI AMIT ENNEK A SÁRMÁZNAK HISZÜNK...AZ VALÓBAN EGY HÁZ...na most nem menek bele...deee...
            2.: az isis 25 usdolcsiért ad egy barel -olajat közel mostani ára 1OO usdolcsi körül vala? -kpzeljük el...NA VÉGRE BIZTOSRA TUDOM MONDANI MI AZ (NYERSOLAJ)A FEKETE ANYAG...(BLACKMATER) ami ez a világ, aki ezt a világot létre hozta...amit megint...talán a Mi is ufok vagyunk -ba baba...de képzeljük el...HA A FEKETE KUKAKAT...nincsak most már tjénleg a KIRÁLYOK... mondhatni...na mondtam hogy nem hogy 6 rabló? - na meg Ali pasa meg a 7rabló...a belgák is na a belga nem balga...cirály se maradhat ki...de képzeljük el ha...na minden ami KIRÁLYSÁG AZ LENTRŐL VAN...nos ez a föl -d gömb...mégis a lentieink meg most ha fentről vagy...pösti? - aaa...NA MINDEN (ami de amcsi?) KIRÁLYSÁG KIVÉTEL NÉLKÜL EGY NAGY FEKETE (FÉREG) JUK U.K. LENTRE...vegyük csak ugy...hogy minden energia...állunk a levegőbe...szószerint s várjuk hogy a sülgalamb...valaki szájba vág, meg zeggbe rugna...hellett...valakik elkapták a csüllőngődet...? Ha lezártuk a LENTI JUKAT??? - ami minden pás -sáp szisztema az, s lehet mondani hogy tUrópina bizon Angol -gyarmat...mig U.K. egyesült kirlyáságok zeggük...nos millen nagy luk tátong...be lett tömve...accor... monduk közvetlen csere bere lenne...???
           3.: a kocsinkra kerül egy Vatikán ellenes röpirat...NAGY AMCSI CSÖRCSÖT VÁGTAK HAZA...na a pásztor...pediffelláskodott...amiért...miért nem a popot meg a biborosokat...mert azokat nem lehet...deee...
          4.: Részemről amit az első hallásra... megmerevedtem...rémüldöztem...hogy amit azzal a ÁLDOZATI SZEPLŐTLEN BÜN -BÁRÁNNYAL MIVELNEK...AZ MINDEN AMI PEDIFELLA... MEG AJJA AJJA AJJA AJAJAJAJAJJJ...AZ AJJA A FENEKETLEN FENE AJJASSÁGOKNAK KIGYÓMÉREG X MÉRGESKIGYÓK KÉNKÖVES TAVA... KIMERIT...igen igen legyen az egy birka vagy kecske...ha valaki azt csak...na GONDOLJA DE GONDOLTATJA???-IMUTÁL TATA...ABBA JÁNOS 8:44. TATA KAKA DE KAKA KKK...ANNAK IS VÉGTERMÉKE...VÉGE...szóval ti nem???- csodálkoztok...VAN TÖKÉLETES AJJASSÁG ...csak ollan szempontból is, hogy az ÁLDOZATI BAROMNAK TISZTA DE FAJILAG TISZTA...SZEPLÓTLENNEK MEG ÁRTATLAN... fogjanak mekkk fsss...
Isten raccka brrr...