repcsepista
2014.09.23
|
|
0 0
1151
|
http://www.coasttocoastam.com/show/2014/09/22= http://www.paulhellyerweb.com/ MOMMY DADDY Take It Easy... 1.:Maradok a MagyarNépemmel...na amit mára álmodtam...Hogy Nazi = Nazarén s Nazaréti Mária s Magdolna s Jézus... az hogy nazi meg nazarét...az Örök gazdag GOD...ami rögtön HAN -GOD csak magyarul érthető??? -azonnal érthet ő, ami bennünk a Lélek Ő, na most az Nap, azaz itt saját Napja vala...aminek a fénye a SZELLEME...de annak a tokja...az az EMBER, AKIT JÉZUSNAK hivnak...na nost minden követőjét is...az az Embner = Jézus, vagyis ollyan mint Jézus, aki Napba Öltözött vala... 2.:Trehát...aki ÖRÖK BOLDOG GAZDAG AKAR LENNI...akkor az lehetséges, de körbe körbe görbe...sárga bögre görbe bögre nem bili kiborulla? - s még hozzá...Jézus!!!- meg ha olyan akarok lenni...akkor testben is meg kell tisztulni...igen ám...de most...na Jézus lábnyomán is...(sőt akik hangja Jézus a HUN GOD)virágok nyilnak HALOTAK FEL TÁMPÁSZKODNAK... na itt akik minket akarnak ÖRÖK SZEKERCÉIKNAK PAK PAK PAK...azok mindent befeketitenek = le hazudnak, vagy be mérgeznek...hogy Jézust vagy Kristhust kéjszadica- kéjkanivba - kéj passionátházod kell...ami Cajun kéje...mérge... s mindent ahol JÉZUS EMLÉK IS...NA HA ITT KÜ KÖVÖN NEM MARADT... akkor gigantika ATOMHÁBORKBA = ARMEGGEDHA ON OK...ami csak velünk...lehetne meg akkadályozni...de ki mer...na csak kot kot kot...vaktyuk...szemet nem szemetet...találtam... 3.:Nézzétek, amit láttam...s nemrég...s csak nehezen jött ki belőlem, mert nem akarném hogy töröljenek, nemcsak azért...mert Magyar Istemere mondom...nem akarnék látni többet se betegséget meg halált...sti? Amit közbe mondtan...hogy nem az arabokat... na ollan ninc de ollan se hogy zsidó...hanem ezek EGY MINDENEK FELETTI URALKODNI AKARÓ CABALÁK...na maga a népek, nagyon is hun magyar fajtájuak...a kecskenppek isis...na azokat...s nincsak a 6 celeti seggit kelletti Cirályokat jojojojojjjj...ami mindennél dögletesebb meg HŐK??? - hogy tudott JÉZUSA USA EZEK ALLÁH DEGENERÁLÓDNI??? 4.:Csak emlitem...ugy az arab -muzulmán -islám allatt népek...mint most a zsidók allatta...na a nem elköteleztt népek is azok...talán a PARAZITA...na most lassan kezd érződni...hogy igenis...mindenütt a NÉPEK GYIMAKOLÁSSA...tehát többet senki ne tudja a nevét...valóban csak számok... nincsak SZÁM -PÉNZBEN ÉRTÉKE LETT TÖBBET...MINDENNED... AZAZ AMILLEN TERHELET RAKTAK...NINCSAK KÖZEL 1OOO TRILCSI VILÁGADÓSÁG... na ha azt mondják hogy tegnap 65O trilcsi, az ma már 1OOO trillcsi +... Isten kecskebirka x birkakecske...brmeheheheee... Egyszer vót egy Mehemed... Nem érdekes, a leggonoszabb szadica erőket korbácsolják fel...az ÖRÖK GŐZTES BOUDÖG SEREGEK... kérdem, a JEWusa amcsi hadi gépezet zsoldosok...mennyibe s mibe kerültek...minden, mennyi JEWrusalom álom...??? -na russa drusza szépen vagy...megmondtam...aha... Na a 91 éves bácsink... monduk csak érték papirok...na beállitani csak a szükségleti dolgok örök zárt ára...s nincs csak áru csere s munka érték...ami jobb amit a bácsink mond...na most még jönni kell egy jobb kor...tehát nem tudunk eliszkolni jeee...hova...zsákba izsák, macckara száradt boloni ni ni nnn... |
|