dmmddm Creative Commons License 2014.09.21 0 0 637

Akkor nincs lelkiösmeretfurdalásom,hogy nem mentem. Egyébként az úgy volt,hogy a Vígszínház külön programot szervezett,olyan egész naposat, ahová nem volt érvényes a Színházak Éjszakája belépő. Kaptam is erről hírlevelet,mert egy darabig volt víges bérletem, és azóta mindig kapok ilyen értesítést.

Én viszont tegnap az M3 retrocsatornán Vámos Miklós Lehetetlen (?) c. műsorát néztem, valószínűleg az első adása volt a sorozatnak,a felkonf szövegből ez derült ki legalábbis. Ez,mint aztán minden műsor elején elhangzik majd,a régimódi,ráérős történetmesélést preferálta. Az első vendég Mácsai Pál volt, erősen "egri leányka" korából, szőkén, dúsabb hajzattal,mint most. Annak idején néztem is ezt a műsort, jól emlékeztem az elhangzó történetekre,melyeket most is szívesen hallgattam újra, s melyeknek hívószavai pl. a szótár (érettségi utáni utazás Franciaországba), veseruptura (Rómeó és Júlia-előadás, partner Peremartoni Krisztina,akit vendégnek is meghívtak) volt. Időnként mutatták a közönséget,ahol helyet foglalt többek közt Székhelyi József(ő jövő héten lesz a műsor alanya), Koncz Zsuzsa, a Mácsai házaspár,akik rendkívül jókat nevetgéltek fiukon. A nézőtér végén pedig ott álldogált pl. Szegvári Kati, Érdi Sándor is. 

Előzmény: Csimpolya (636)