Ábel Zala Creative Commons License 2014.09.19 0 0 3110

Trefi, csak egy kis türelmet kérek, és válaszolok arra a kérdésedre is hogy mi az Üzenet, az óra Üzenete. Látom szeretnél többet is megtudni. Sajnálom, hogy a többiek akik olvassák az Üzenetet igen rövid válaszokat írnak, és néhányan közülük nem is éppen kedvesen. Holott (!!!), aki EZT már megismerte, nem kellene titokban tartsa, hanem örömmel írjon vagy beszéljen róla. Én csak most kezdtem el itt írni, és szeretnék világosan beszélni ezekről a dolgokról. Ma este folytatom az elkezdett témámat. Úgy látom ez az alapja annak, hogy a többit is megértsétek. Ha valakinek az életét meg akarod ismerni meg kell ismerned először személyét. Isten, a mi időnkre vonatkozó gazdag és terjedelmes munkásságát csak akkor ismerheti meg bárki, ha először ismeretséget kötött vele. Egyértelmű, hogy nem fogadhatsz el csak úgy bármit, ha valaki fel nem világosított. Én elmondom, leírom, de csak a Szent Szellem tud igazi kijelentést adni. Az Ő megismerése az eleve rendeltetéshez kötődik szorosan. Erről is szó lesz majd. Csak mindent szép sorjában.

Előzmény: tréfi2 (3109)