farapuci Creative Commons License 2014.09.18 0 0 8037

Ez az előbb emlitett ügyintéző nő, már egyszer kirugott, mert át akartam helyeztetni a bankszámlámat, és amikor kiderült, hogy nincs mit áthelyeztetni, egy pillanat alatt kirugott, és minden további infót már csak az egy hét múlva megtartott uj ranedevún kart megcsinálni.

Aztán még két másik potánál próbákoztam.Az egyiknél hetente csak kedden, a másiknál meg éppen szerdeán nem lehetett új számlát nyitni.

Komolyan mondom, HOFI sirva könyörögne a sztoriért.

Mindez vetekszik a levehető ajtós NDK turmix gép sztorival.

Mivel már nagyon elegem lett belőlük ezért másik fiókba mentem ahol hip hosz ranedevú nélkül megnyitottak egy másik számlát, igaz itt meg szerdán nem,  de csekk ügyben ezekis  visszküdgtek az előző postára, hogy azt csak ott és csak ők tudják orvosolni. Igaz hogy ezt meg a másik postán hurrogták le az ott dolgozók, és tovább zavartak a 3639-re

Aztán ma bementem és lemondtam a harmadik randevút, hogy ne kelljen találkoznom az ügyintéző nővel, de holnap be kell mennem, mert rá jöttem nem tudom megoldani egyedül a csekk ügyemet......Csak attó tartok hogy ez az ügyintéző picsa majd a falra fog mutogatni és 3639-esezik.

Ma godnnolkoztam azon, amit már eddig is mondtam. Itt majdnem mindenki link, mert ha nem igy lenne nem talákoznék ilyen sűrún linkekkel.

El is neveznem magamban ezt az országot.

Neve: Linkócia

Előzmény: farapuci (8036)