repcsepista Creative Commons License 2014.09.18 0 0 1150

NSA shared Americans private communications with Israel: Snowden
          1.:Ne ne neee...gondold ne ne neee... hogy tied a világ... na emlitettem... hogy JEWusa tota izráel alláh van degredálva...na most a probléma... hogy ugy ahogy krisztus meghalt szadica -caniba -kéjpassiontha kinhalált...eddig mindeni akik a zsidók meg allah alatta rabszolgáik lettek...na most ha LENNE EGY OLLAN LEHETŐSÉGE AZ EMBERISÉGNEK... de nincs! - tehát tupasz annyi...hogy monduk 1776 amcsi... eddig minden reménysége az emberiségnek...ELÉG AZ ALLÁJUH ÁLDZATI BÁRÁNY MEG SZEGÉNY KECSKEBIRKA NÉPEK...értitek, mi az hogy zsidó -keresztény (Jujdejochristilány s ujabbak arab christylánok??? - észnél vagtok tek...)
          2.:Erősen összeröffentünk ismét a feleségemmel... mikor az egyik kutyát elgázolta... na meg akart szökni a rendőrüktől...s feleségem könnyeket pogtyogata...pösze rögtön vitték a legközelebbi mentőhellre... mondom hány ártatlant megölnek naponta...amira nagyon felhördült a feleségem hogy...miért hozod a kutyákho... azok a rabok... na figyeljed...aztán én is megmondtam...várnak rád lent... az angalok...amit értsetek meg...
           3.:JEWusát se tudja kivülről... azaz az egész összes államok...én azt mondom...hogy legalább 8 JEWusán kivül Super Nagyatomarszenás mekk ki tudja...millen pusztitó fegyvereik vannak...na azt hinnénk...monduk vegyük akármellik KINDOMBOT...szerintem a Saudi Kingdomboknak is van...ha nem akkor a legostobábbuk...de vegyük csak ...UGG AZ ALKAKALO IDA...meg legyen isis pisisi isál pisál...akárki... hogy lehet ollat kitaláni, hogy JEWust veszélyezteti tetik, na a tetüket igen... MONDUK IZRÁLT...na nekik kéne HADAKOZNI...UGYANIS A GRATA IZRÁEL FÉL tUROPINÁT ISIS...magába falja...amit vagy megvalósitanak...na most JEWusa??? --nincsak tota urai akik izrált létrejozták...na szerintem a LENTIEK, AKIK BOLYGÓ PUKKASZTÓK MEG RABLÓK...(igen de ahoz mi is kellünk tehát mi van ha Ilona is akarja...monduk nem akarsz többet kinlódni -dögleni...add mekk magad...) na azok vannak még...minden HABURÓZZÓK megett...
          4.:Hogy a zsidók vagy izráel ellen lennék...na senki semmi ellen...mert ŐK UGYANOLLAN ALLÁH NYULTAK MEG ÁTVERTEK MINT SÁRT A PALÁNKON KOCON...MINT MI...ELLENBEN TOTA A MEGETTÜK LEVŐ ERŐK KEZÉBEN HELLEN PINNYALATBAN MINDEN...NOST IZRÁELÉRT CSSAK MEGDÖGLENI LEHET...avagy Jézus??? - na ollan csak a Magyar ok kokóknak van...meg a magyar raccka fajtájuak juhok beee...nincsak a zsidó feláldozná a zsidó GOD ZILLÁT...ami az arabok meg zsidó viszály...??? -na ha te Jézus...hogy lettél JEWoodoo...na jönnek UKkabban a Sátán csöcsösek...nyiltan...nesze nektek cuccli...na tota az az ataizmos mint ...volt szerencse csecse csss...
Amit láthattok...nemcsak JEWusa lett feláldozva...hanem monduk ha darabokra szakitják...vagy megütik...egy pár várost eltünetnek...most mi lett... amit a Bib Lila lilla -lallázik... az bizon ezt a gollóbist HA haza vágták...amit megelőzni nem lehet...mert GOD ZILLA TERVE...
Isten birkabarma brrr...
...u.i. feleségemmel megeggyeztünk...se a kutyát...na az véletlen volt...aztán senkit...ha lehet véletlen sss... hé hé...kapj a fejedhe...
ezt megoldani...csak a szádból kigyüvő kétélü karad...de éles mint beretva... s kellene egy nagyatom hatalom...ahol tota MINDENT TERITÉKRE...IZRÁEL MEDDIG LENNE...LENNE LEN NEEE...MI VAN HA LENT SSS...monduk leeset a tőzsde eredeti értékére... monduk ténleg rögtöb atomháboru...ami mégis jobb...meddig lehet fssatni...