Csurár Richárd
2014.09.16
|
|
0 0
7072
|
Sziasztok a kovetkezo problemaval fordulnek hozzatok, kulfoldon tartozkodom eloszor is ezzel kezdenem es meg egy darabig leszek is, nos az auto reggel hideg motornal normalisan mukodik majd kesobb ahogy megszik be kb 50 km utan , alapjaratnal par perc de van hogy 10-20-30 masodperc is eleg es leall az auto, egy hibauzenet szokot kiirni nagy ritkan hogy nem megfelelo olajnyomas, oil pressure insufficient, nos elvittem olajcsere es szurot is csereltek benne a hiba ugyan ugy fenn al voltam a peugeot salonban ott felraktak a gepre nem talaltak semit sem csak ujrainditottak a rendszert vagy valami hasonlo mivel nem igazan beszelem meg a nyelvet epp epp higy csak megertsuk itt kint egymast de a lenyeg mindenki elkuld mondvan nincs semi baj nem tudnak mit csinalni, most en attol tartok hogy nem tudok esetleg haza menni a kocsival mivel multkor egy esetben eddig menetkozben is leallt az auto, szoval nem szeretnek 1000 km alatt vslahol az autopalya kozepen leallni az autoval mikozben a seggemben vannak ezerrel, nem tudom mit tegyek ezek a senkihazi olaszok nem vegzik a munkalyukat normalisan mivel mondtam nekik hogy eseleg valamelyk kabel serult vagy nincs normalisan bekotve , erre ok hogy minden jo a gep nem talalt semmit.... O maga mar felsem akarja nyitni a motorhaztetot, hivatkozik arra hogy regi auto sok km van benne stb. Szoval terel, egyebkent 2.2, benzines, 2000 evjaratu automatarol van szo, kerek velemenyt mi lehet a baj, olaj van sz sutobsn hem folyik el nem eszi meg. |
|