Sziaszok.
Az a hatalmas problémám van, hogy a barátnőm "emigrált" Franciaországba, és nagyon szivesen mennék utánna, csak a nyelvtudásom nem haladja meg az igem, és a nem szavakat. :S
20 éves vagyok, Szlovákiában éllek, szlovákiai MAGYAR ként.
Bár még van egy bő nónapom, amig rágyúrok picit a nyelvre, de ha éjt nappallá téve is tornázok a francia nyelvtudásra, akkorse fog ez olyan jól menni, hogy elboldoguljak munka, és szállás keresésben. Sajnos barátnőm csak hétvégénként tudná "irányítgatni az ottani életemet", ezért fordultam utánatok baráti segítségért.
Szállás, és meló kéne, meg néhány baráti szó, hogy könnyebb legyen majd elviselni a kezdetbeli nehézségeket.
Feigneux, Picardie, France - barátnőm ebben a városkában él. Ha esetleg valaki közülletek itt a közelben élne, és tudna nekem segíteni szállást és melót találni vagy Crépy-en-Valois -ban , vagy Senlis, Chantilly, vagy akár hol ami még itt van a közelben, azt nagyon megköszönném, és minden féle túlzások nélkül örök hállát igérnék érte cserébe.
Ugyan pénzbeli motivációt nem tudok ajánlani, de ennek fejében bármiben tudok visszasegíteni, azt megteszem.
Ha valaki volna, kérem jelezzen. Pálinkás Balázs-ként megtaláltok a facebookon is, köszönöm zsépen előre is a segítséget, és az idődet, amit arra fektettél, hogy segíts nekem. További szép napot, és minden jót!