repcsepista
2014.09.12
|
|
0 0
1147
|
Vagy...vagy, vagy mi lesz, magyar ok Istene Isten e? - ha vagy, akkor hogy vagy, s hol vagy... akarom tudni akarom tudni akarom tudni rrr... 1.:Azzal hogy MI LESZ??? - nos akarom tudni, aztán felteszem magamnak a kérdést? - miért akarod tudni? -nos bennem van, akarom tudni... ami előbb... azt is akarom tudni miért vagyok... s hogy vagyok? - carul de büszkén...nos ezek a kérdések azonnal bennem voltak... s hogy ha ezeket a tudnivalókat meg lehet tudni, akkor egész itt létem pillanatában ezt fogom keresni, kutatni, zörgetni...minden ajtót - ablakot ajtóstul ablakostól betörni, ha nem nyittatik meg... 2.: Azzal hogy mi lesz, s mi volt...nagyon is a jövőbe látás, ahoz a jövőmbe bele kell tudjak látni... ami annyi mint ott lenni vagy vagyok, ami rögtön vagy? - s mi az oka, ami ismét pontosan megtudnom hogy mi s ki vagyok, ugyanis itt egy rögtön kézzel fogható gondolat menet, mint hasmenés, de nem gémikus epedémikus? Mondom a feleségemnek, tudod hogy téged nekem kupált meg nevelt fel anyád -apád? - ami pösze hogy onnan...vagyis a feleségem ugyszintén...én kikapartalak volna... na tessék...de most mégis engem meg neki gyártottak le...made in Hungarrr ...Ria meg Hun Gari, halleluja hall a luja...vagy szamár, s birka brrr... s mondhatni...ÖNMAGAMRÓL SEMMIT DE SEMMIT NEM TUDHATTAM...deee... 3.: Serdüllő koromra...borzalom kinokba kerültem... nem két tüz közzé...hanem igy ahogy van, lehetetlen létezni, mert ugy a szüleim oldal, tehát szüleim abcaultra azt akarják hogy csak ugy csináljak mint ők jak jak jak...mig a világi oldal...szintén s hogy feledjem el...a szüleimet, mert csak EVOL LUCIJÓ LUCIZÁS van, ami allá já já hááá...??? - támpasztott...holott én egyiksem vagyok...hanem nekem kell megtudnom...s most jött ki belőlem... az az utállatosság...hogy magam is, meg mindenkit s mindent megutáltam...mire 20 éves lettem...TOTA KIÉGTEM...de miért nem jutott eszembe hogy öngyilkos lehetek...mert annyira utáltam mind a két ellenfélt...MIG HA NEMZETI PÉNZ...(mincsak, nem babra men a jáccma ma ssss...) amit kicsibe a MAGYAR TESTVÉRI KÖZÖSSÉG ezt megjácchatta...na most én tudom, tudtam akkor is, hogy eze nem fogják megengedni, sss...seee... a KRISTHUSOS (Kristhusa puhintva deee...) ki kell szegezni a MAGYAR GYEREKEKET... NA MEG MOST PÖSZE HUSA PUHINTÁSA COFFOLÁSA LÁSSA... NA MOST AZ ATAISTA AKI RÁTETT EGY LAPÁTTAL...LIPIT LAPÁT APÁD KASZÁT...ami ugyanaz, csak matba... miglen lenne... a Magyar Testvérek Közzösségei ...amit nem lehetett felszámolni csak EGY NAGY ROBBANTÁSSAL...ami pösze a Suezi csatorna meg a többi...de itt csak az 1956 -szabadsghacc... kirobbantásával lehetett többet felszámolni a MAGYAR OK UJRA ÉLEDNEK MI LESZ MI LESZ MI LESZ...JÖNNEK A MAGYARROK JÖNNEK A MAGYAROK JÖNNEK A MAGYAROK... Innennn...de ezt ténleg előbb fogom egg gicsit ki tárogatni...amit megigértem, hogy vannak ollan irások a Bib Liá -ba...ami sejtés, vagy DIREKT ELIRÁSOK S FÉLRE VEZETÉSEK...ami kérdelek. mit jelent hogy UGY SZEMÉLYI MEG KÖZÖSSÉGEK EGÉSZSÉGE...( HA NEM TOTA ÖRÖK ÖNRENDELKEZÉS ÉS ÉS SSS...) MINDEN TEKINTETBEN ANYAGILAG IS TOTA FÜGGETLENSÉGE MINDENKITŐL...KIVÉVE AKIK SZINTÉN ZENÉSSS... |
|