Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2014.09.11 0 0 1180

Nézd, én ami betűből van, azt elolvasom és lehet, hogy sok krimit, meg sci-fit is olvastam, de

nekem:

Már az a tökkelütött Mártiriusz is azt bizonyítja, hogy a fidesz keze hónaljig benne volt a buliban.

Indoklás:

Szóval a történet szerint Mártiriusz barátunk a nagygyűlés végén a tök biztonságos útvonalon haza terelgeti a családját, gondolom, otthon ránéz a TV-re, hogy hogyan is áll a bál, aztán - bár már volt lovasroham, meg durrognak a könnygázok - vissza megy, hogy saját szügyileg vessen véget valaminek.

Na már most - megint csak szerintem - ilyen hülye ember még politikusban sincs, hacsak nincs meggyőződve arról, hogy az egész a meghatározott forgatókönyv szerint zajlik és a kiosztott szerepek szerint a szigorú tekintetére és a buszbérletére a rendőrség kullogva visszavonul.

Mégegyszer: még a Dugonics Titusz is hirtelen felindultságában vitte a földre a törököt és nem közel egy órás megfontolás után.

Szóval - és hangsúlyozottan én - meg vagyok győződve arról, hogy a szerencsétlen megcsinálta a tervezett színpadi belépőjét, csak addigra kicsit átrendezték a darabot.

Mindez persze valszeg az én sokat olvasott fantáziám szüleménye.

Előzmény: voks02 (1178)