repcsepista Creative Commons License 2014.09.11 0 0 1146

Kiindulva a jelenből...ha ha ha... mi voltunk, ti lesztek...mit esztek, amit esztek az van...mit eszel de eszelsss...
          5.:Mind a két fiam örökölte a jövőbe látást...s bizon a fiaimmal kapcsolatba akarnék nektek valamit leirni...hogy a Bib Lia mondja a végén: amit itt olvastál azt neked le kell tudnod ellenőrni...nos van egy cikis mikor Jázussal azt mondatják ják ják jajjj... hogy azért jöttem hogy apa fia s testvér testvér ellen...ami nagyon kiverte nálam is...de megpróbálom a tapasztaltból...meg hogy akarom tudni hogy tjénleg ugy van... ami minden megmondja hogy miért, mert MINDEN BENNÜNK VALA... vagy MI VAN BENNÜNK ÜK...KIGAZOK AZ OK...
         6.:Ime az ifjabb fiam...aki GONDOLAT OLVASÓ IS...na van az Öszhang...amiről ma beszéltem volna...hogy csak EGYHANG VAN, igy van a sötétek zöreje hörelye röhelye??? - na nem hanem hörgése...mig van a világos beszéd...AMI OLLAN HOGY LÁTOM - HALLOM A GONDOLATUKAT...
          7.:Tehát a fiam...még tegnap...hogy Baracnak azt kell mondani hogy lemondok...ha ne akar háboruzni...ha NEM AZT MONDJA LEMONDOK AZ ELNŐKSÉGRÓL AKKOR... IME A IZSÁKSON - JACABBSON VILÁGHÓDITÓK HANGJA: iraqiak jak... LEATOMOZUNK, sirijai jak... le atomozunk, muzulmánok jak... le atomzunk...ruszki jak... le atomozunk, kinai jak le atomzunk, indijai jak... le atomozunk... stbbb...na monduk mamár vannak exwqvelente az ATOMCSAPÁSOKKAL külömböző robbantások... MEG OLLAN FEGYVEREK...ami esetleg saudi -jak...ami esetleg ha minden arabot már elpucoltak jak... tehát...h a tudtok angoloschull...akor ez volt a KÉPERNYŐTÖKBE BELE LŐVE!!!
         8.:Hogy mi lesz...pontosan meg láttam...na a MAGYAROKRA VONATKOZNA...ha ténleg az játszódik le...ami már kezdődik...akkor amit én láttam hogy 4 -ollan támadás lett...a ruszkik...nem tudom hogy csak a ruszkikat támednák...mert monduk kina jak... india jak...ssss...stbbb...
          9.:Na, amikor megváltoztam...mikor IRAQ ELLEN AZ ÓTESTOMENTUMI BOSSZU S A ZSIDÓ MEG ZSIDÓ VAGY KERESZTÉNY...na ollan nincs...hanem a világ létezése óta a legnagyobb stobaság (szakeresztség) s ollan átverése még ...nem tudom hol az ember...ha a nemzsidók nem mórok JÉZUS AZ ISTENÜNK... NA ŐT UGY ELFOGADNI HOGY...KÉJSZADICA -KÉJKANIBA - KÉJ RITUA...na itt már ájjunk mekk...mert nem akarnák senkit megbántani...de ezt nem látni...azt jelenti hogy akik ezt ma is...azok allatta vannak...na monduk a Muzulmánok erkölcsben a zsidó hitüek felett vannak...de hogy a judo -christylányok...nazért van...hogy a gyerekenk öngyilkosak akarnak lenni...vagy tota RÉSZEGESEK -KÁBITÓSZEREK ami nem akarok se látni se tudni...se hallani semmi ollatt... nem visszabb riasztó mindennél amit a szószékekről...most ezek félnek...na ezeknél bénább gyilkosok sose sss...na most tota APA ANYA S CSALÁD -NEMZETCSALÁD ELLENESEK...gyilkosak s gyerek lélek kárhoztatók...edd meg a roncs tota roncsra kinzott (csonka magyarország??? nyers puhinott husát gröccs vére ürvözÖltél de magad meg midnenkit aki megetted meg etted??? -előtted el lőtted...csodőlkoztok hogy még van egyáltalán 1 kaukáci gyerek...
         10.:Iraqiak gyilkolása ótestamentumi bosszu... azokat akik részt vettek az irqiak meggyilkolásba...azokat rögtön az emberiség azonnal kérdőre felelőségre vonása...máris elkésett, de akik a roncs keresztet imádatják...de akik izráelt is létre hozták...s az armeggadonnás POKOL DOOMSDAY eget földet robbantó MACHIHIÉNÁKAT...megjátszani akarnák... nincsak adnak neked hogy választhattá... jak jak jak...nincsak ezek nem szökhetnek meg...mostmár Barack sss...kár érte...kétszer szavaztam rá... mellesleg csak egy Ron Palcsink vót... vót? - vót...
Isten racckája...brrr...

Előzmény: repcsepista (1145)