Mumu Creative Commons License 2014.09.08 0 0 17

Sajnos az oregedes nem jar regeneralasal mert nem erre ad parancsot a termeszet...A megszulletes (akarattal fogalmazom igy hogy altalanosabb legyen nem csak emberre vonatkozva) a fejlodes,a megtartas es  a hanyatlas no meg a vég az elore programalt kikerulni meg az égitestek sem tudjak.Valahol ebben es hasonlo torvenyekbe kell keresnunk Istent...

Miutan Te az oregedessel szemben vehoztad az örömmet jelentö szüllest is,tehat egybe véve mint két aspektust azt mondanám hogy a TUDATOSág itt a közös... A dolgok nem csak  véletlennek valo megélése teszi azt hoyg valamiylenlathatatlan gombokat megnyomva a szervezet" helyesen" viselkedik:regeneralt a Te esetedben, "megtart" az öregedesnel vagy inkabb lelasit egy nem elkerulheto foylamtot.  Hogyan kell  bennunk ezt meginditani ? Nem tudom..de fiatalabb koromban mikor megugy ereztem kepes vagyoka bennem lévö energiát egy  pontos helyre irányitani akkor eltuntettem tudatosan,magamba parancsot adva a genyet egy fofam alol...en csak erosen koncentraltam a foggamra ottelkpzeltem amint jon egy "hatalom" es elpusztit minden idegen anyagot.. Ez van 

Előzmény: Törölt nick (16)