Üdv.
hátsó doboz állapottól függően olyan 10-15 pénz.
két oldalsó meg ugyan ennyi. de az nehezebb dió mert sokan a tartó szerkezete nélkül akarják eladni.(krauser)
vagy ha a szerkezet megvan akkor a spéci csavarok nincsenek hozzá.
de nekem nem volt rajta az oldaldoboz , csak jó áron vettem, és volt benne kézvédő is a konzoljaival:))
városban nagyon "szélesíti" a motort szerintem.
RICAMBITUTTO tőle vettem pár dolgot.
többek között a scara után a kymco-t is.
a plexit meg már nem is tudom kitől vettem:(
semmim nem maradt hozzá, már rég eladtam, és az a srác árulja aki tőlem vette, csak beletett még 20e km-t hibamentesen!!!!
egy másik mocit próbáltak elvinni, kymco people s 125, a gyújtáskapcsolóját szétvésték.
bár nem értem mit akartak vele, mert még ott volt a lánc és a tárcsafék zár is....
reggel lementem, próbálom beletenni a kulcsot, hát nem megy....mondom ennyire nem lehet reggel......
aztán észrevettem a fémforgácsot a taposó idomnál és hát......kicsit mérges lettem.:((((
de a scarát egy másik helyen próbálták kinyitni, mármint a hátsó dobozát.
bele is törték a reszelőt.....persze a bukó, kesztyű meg minden ott volt...
15e volt egy gyári eredeti új zár hozzá, mit volt tenni, vettem egyet:(((
gondoltam, ha ugyan ennyi egy használt doboz használt zárra akkor inkább új legyen,
egy zár nélküli dobozt meg nem könnyű eladni, főleg, hogy tuti mindenki azt hinné loptam, ezért nincs benne zár.
párszor én is szétszedtem a gépet, a végén már 10 perc sem kellett hozzá.
amit én cseréltem benne az a hőgomba.80-90 fokosra cseréltem.
a városban kevesebb menetszél hűti, hamarabb felforrna a víz, így meg hamarabb kapcsolt a venti.
egy kis tömítést is cseréltem benne, a vízrendszer légtelenítőjének az alján, ahol a blokkal találkozik.
és vettem bele ilyen teleszkópot is.
ha betartod a nagyon rövid, olyan 4ekm olajcserét szűrővel, és légszűrőit is akkor jó lesz az!
Üdv.
Balázs