monster ball Creative Commons License 2014.09.07 0 0 2989

Kedves Szere28!

150es mociról beszélünk.

Milyen az ideális görgő súly? Polini rugó nem mond nekem semmit de mintha már hallottam volna róla.

Megnézem alaposabban azt az égőt, este volt és nem akartam már küzdeni vele.

Igaz csak egyféleképpen tudtam berakni. De akkor is világítás nélkül a fékre az 5w-os szál égett :D Olasz tipikus testhiba lesz  mint a fiatoknál a hátsó lámpasor. :)

Nem becsülöm le a szerelőket (de van akit igen)  de ,hogy miattuk szívtam meg mert nem volt meghúzva a hengerfejcsavar (bal alsót kézzel tekertem ki) és ezáltal megfőztem a motort.  Nem volt pirosba a műszer és a víz is akkor folyt el amikor a legnagyobb eső volt :) szóval semmit nem vettem észre a vízhőfokon kívül.

Eladásnál mondta az eladó új dugó és szelepeket cseréltek és új hengerfejtömítés stb stb. Na most 2e km után azért ne essen szét a motor.

Meg aki azt mondja mindent cseréltek rajta és Malossi olajszűrő figyelt benne ami számomra kicsit durva mert nem itthon 90% ban hilfiltrot vesznek mert az "olcsó", előző tulajból meg nem nézem ki a Malossi fanatizmust.

A légszűrő még Malossi :)

Első teleszkópszár olajfeltöltését kellene még megcsinálni, :) ahhoz már nincs kedvem. :(

Szükség nagy úr volt elkezdtem megcsinálni a motort :)

Eddigi javítások, vízpumpacsere, hengerfejcsere, kuplungcsere.

Nagy szerencsém volt alkatrész utánpótlásban és technikai támogatásban  is! Köszönet Csabának.

Üdv

Előzmény: Szere28 (2988)