repcsepista
2014.09.05
|
|
0 0
1142
|
Közbe tofa, vagy tofu...nem zakrojtye pofa... 1.: Idő adatott nekik... ami szerintem ugy a Islám -Muzulmán - Mohamedán vallásoknak mint...na ha vesszük, akkor vérségi -génségi Ábra hám löket csak a zsidókba (Jacobb, már ne haragudjatok, mert ha minden humanoid forma...na csak a magyar ok... ők kosok? -nál = Isten forma... amihez én ragaszkodom...ugyanis isis...) meg arabokba lenne csak...mint ugy is van, na most akik JEWoodoo Christylánság... magyarul zsidó kersztények...se azt hod zsidó nem tudjuk, sem az hogy keresztény mi??? -tehát ahogy egyre jobban megismertük volna őket... eltünnek... 2.: Aki azt hiszi, hogy bárki -bármi ellen vagyok...ABBA AZ ÜRDÖG -EARTDÖG - ŐRDÖGJEIKKEL...ha már elkárhoztatott...akkor DÉMONEISOKKAL...ugyanis KI VAN A FINANCION SZISZTEMA megett...ha nem meggecek s megettek? - előbb mevettek??? - drága pénzen véren... hogy HA VILÁGOSSÁG BENNE: ISTEN TEMPLOMA HA NIN VILÁGOSSÁG...NA EGY SZEMSE AZ MÁR LENTRŐL VAN ITT...MIG AKIK ALSZANAK NEM HALLANAK NEM TUDJÁK MIT CSINÁLNAK...AZOKAT CAJUN (most is hozzá tette az ujom a K-betüt, ami junk = szemet gén...s nincs szeme...hiz csak vak vezetheti a világtalanok ok??? -oktondikat kat? - akik levágottak...az egyik Végidő ábra: fejetlenek, na mégis oda gondörljuk, akkor Sötét fejüek) el altatta... 3.: had vágjak bele...közepibe...ugyanis Grata Brittah...ez a szigetet jelenti, mig Anglia??? -Angola? (angolán) - nem hanem valóban Angyalokat jelent, s GOLÁN??? -mig U.K. -na itt ugrik a majom a vizbe...amit jobban még viccamenünk a 10 + 1 Cirályok Kora vissza... na amibe bele vonózok zzz... kontra? - hogy ugy a British sziget mint Fanczia... franc ok??? - EL -MUZULMÁNOSODTAK... amivel kapcsolatban irom ezt...MERT A JEWOODOO...itt megint pu! -ájjkivagylőttem...pu! - le vagy lőve... 4.: Szóval vegyük nagyságsorba...ha rögtön hogy mi a világnézet hellzet jelzet: U.K. = UNITED KINGDOM!? -JEW -CHRISTYLÁN VALLÁS = NE LÁSS!!! - azaz senki se láthatta a GOD?- OTT...VAGY ITT VAGY...VAGY??? -DE NAGYON IS A DOG OK? - OKOKAT...AMI EGY URAL KOD -DOK??? - A KÖDBE, HOGY AZ URALKODÓKAT SENKI SE LÁTHATTA MEG LÁTHATJA...SE AZOKAT AKIK ÁLTALUK URALKODNAK... TÖBBZÖRÖS RABLÓ -RENDSZEREK BEVEZETÉSE ÁLTAL...A GOD OF GOD, LOURD OF LOURDOGOK NEVÉBEN...AMI A SZENT BIBLIA MEG KORÁN...NA A TALMUD UGYSZINTÉN...AMIBE VANNAK OLLAN SUGALATOK HOGY CSAK A BEAVATOTTAK...HALLJÁK, AKIK SOSE HALLANAK TÉGED??? - DE TE HALLOD... A HANGJUK JUK JEWELRICS.U.K.??? -nincak, Loan Don-ba van, a VILÁG PÉNZ VÁLTÓ (HAMISITÓ) KÖZPONT...szokás mondani, talán Bon-ba jobb lett volna... Innennn... ...na csak bele sss...kezdtem volna! -smirna... s szerintem lejárt ugy a zsidó vallás...na zsizsi (isis) kimondottan SEMMITA URALOM...VÉRENGZŐS... szóval ugy a Islám -Muzulmán - Judaizmos...itt ha volt meg van szakerce átvertek az egekbe há há jáhhh...akkor a Judeo... igy ejtik de JEWODOODOO...nincsak...meg kellett szadica caniba kégyilkolni passionátházni AZT, AKIT NEM LEHET!!! - tehát A WOODOO... na most monduk...ez nekik a végjátékUK???-...szokták mondani zsidó finálé...azaz ha nincs többet MÜtrágya... Isten raccka...juhuhuhuuu... |
|