repcsepista
2014.09.04
|
|
0 0
1141
|
Son of a BRICS... kezét cokolom... 1.:Ugye nem hiszitek hogy ma is van ...magyar ok x égi - magyarok kapcsolat, mert én sem hittem...aztán hinni akartam mint gyerek koromba...(koromba?)gyermek lettem ujra...na ugye hogy gyerekes...deee... 2.: Mikor láttam az álmokat, azt hittem majd... s ami engem is ledöbbent...hogy megértem a megvalósulását...vagyis ugysss... minden jó... 3.: Monduk én az vagyok...hogy KÉSZÜLJÜNK F FF FFF...A LEGROSSZABBRA...aztán mégis átmenünk rajtuk??? - na a hullákon??? Egyet boztosan tudok nektek mondani...hogy A VÉGE...JÓ LETT JÓ LETT JÓ LETT...de addig...na most figyhetitek, ami nem azt akarom mondani...higyjetek nekem, hanem abcaultra MINDENT ELŐRE MEGTUDHATUNK...HA KÉRÜNK... 4.: Na, az égieink...csak mint kis tábotüzek...na egy erdei...vajákos (látó) asszony... a fiával ismerkedtem össze...aztán mikor meglátott...óh Istenem, téged láttalak a TÁBOR TÜZEKNÉL...na csak egyszer láttam... s hova lettek...talán vissza mentek... tehát kis MAGYAR TESTVÉRI KÖZÖSSÉGEKET...na most a sikertelenség s minden összeférhetetlenség oka...hogy szinte minden HIVATALOS VALLÁS LÉTESITTMÉNY...NA MIND TULBUZZGOK MEG LATROK...(mincsak a Pátriárka mind...ábra hámmm... BIGÁMISTA SODOMA GOMORA SÜPPESZTŐK)NA AZ MAGYAR JÉZUS ERKÖLCS AZ ELSŐ...s ezek a közössgek (megtisztul megtért a Magyar ok Jézusa..aki ÉL...sose halt meg nem is lehet ha kimondod a nevet...ollan halál nin...János 8:51???) teszik lehetővé...hogy az Égi Csészealjasaink megtudjanak védeni bennünket...a bennünket körbe vevő...SoDoma zzz...GoMora régen az örök göbökön elsüppedt volna...PUSZITÓ TEST GYILKOS LÉLEK KÁRHOZTATÓ UTALLATOKTÓL S UTON ÁLLÓKTÓl... 5.: TISZAT CSALÁDI ÉLE ÖRÖK LÉTEÜNKEN, HA MAGYAR OK JÉZUSUNK AKKOR CSAK AZ VAN... JÉZUSCSALÁDA VAGYUNK...EZT ÁLLANDÓAN TUDATUNKBA KELL TUDNNK TARTANI...ha tudjuk hogy CSODA...ÖRÖK BOLDOG PAZAR DE OLLAN LÉT...AMIT NEM LEHET MOST...NA VEGYÜK...ahogy mondom, a mi CSÉSZEALJASAINAK OLLAN CSODA TECHNIKÁJUK VAN, HOGY FIZIKAILAG IS BE TUDNAK AVATKOZNI S MEGVÉDENI DE MIÉRT??? Óh ember, mond hját mért születtél... lettél s vagy ok??? .miért miért KIÉRT KI ÉRT...??? 6.: Szakad a pad...ugyanis nem akarnám hogy JEWusa, dobbni kéne a JEWelrihákat...izráel??? ... na JEWusa tota angol-GOLÁNA - U.K. gyarmata...talán ott sincsennek...ezeket tota occe olvasztották ...tota agymosták...na EZ EGY NAGY SZEN ÁLDOZAT TRÖBBETTT...BETTY... ÁLDOZAT s pösze hogy akarnám vissza...1776 U.S.A. -ami dögltes...mert az URI -JÉZUS NÉPET...nincsak Washinton alma...na elözönlöttették őket...hogy az Ur Jézusa amcsit...mellesleg már Loncol-t is felkoncolták mind azóta minden JÉZUS KÖVETŐ CSOPORT X CSOPORTOK KEZDEMENNYEZŐKET...tehát JEWusa...fuccs... Isten racca bbb... |
|