repcsepista Creative Commons License 2014.09.03 0 0 1139

Eart, KingDome of Iráel vagy KingDome of Allábbia gyia gyia gyia...
          1.: Azzal kezdem...hogy a Bib Liácska is: gyorsan csináld meg amit akarsz... ami ha én egy...Igaz Jézus igaz tanulo lo = law? -tehát Jézus a Törvény... most még gondolatban sem szabad megbántani senkit...ezért nem izráel -nak nevezem izráel, sem arábia-nak arábiát...hanem ugy ahogy csak példállódzok... meg ha álmokat látok...az álom csak...szóval ne tessenek ugy venni...hanem én az enyéimet keresem...akikkel egy lép csővel fellebb...Fellebb EMELKEDJÜNK FELLEBBB... e bün gyászos éjiből, ott a hellünk Jézusunk mellett...na most KI AZ AKI LÁTTA...LÁTHATJA AZ IGAZ JÉZUSUNKAT...itt időzzünk el egg gicsit...
          2.: Kik a bün gyerekei? - na akik parázanaságból vagy bigámia vagy házasság törésből lettek...na ez a Bib Lia mondja monda (Jézus mondja pont azoknak aki azzal vádolják hogy lotty...)meghatározás...amit mjocst csak tudomÁkosan... na én a mai lehetőségekkel...ugyanis a tudás nagy lesz...ott vagyunk, ha monduk egy pár BÜN RABJA homonoid de János 8:44. ciss Kain???-fakzat ok... el tudja pusztitiani a földön a biológiai létet??? -nem, mert annak van ollan fénybura védelme amit a Kirlián fotozokkal lehet fényképezni...hogy az igazi ANYAG MEG FORMA AMI A MIÉNK...kérdelek, mi a tied, mert az eném az arcom pirulása lássa...
         3.: Mivel ezzel az előzenével...ki akarnám ugratni a nyulat a bokobó... akkor nyugodtan meg állapithatjuk, hogy itt nincs semmi...mondom nekem az arcom pirulása lássa...na az a részem...amit nem tudtam uralni... az megrémiszt most is...engem, mert monduk...itt...hját tátá... piffta! - tjénleg senki nem tudta...a nőket kihagyom, meg a gyerekeket, de én se tudtam a töcsöm ingerén uralkodni...s mindig arra gondoltam, millen ló lenne... ha nem lennék sose éhes...meg nem jött vona rám a kangörcs...baszdühh... na most első kézből beszélek nektek, mert el nem soha soha nem nem soha... nem lehet többet elhagynom az Őrhellemet...mert akiket nekem adott itt...na ezt én ugy utálom... meg emlitettem...hogy AZTATA UTAT...MELL NEKÜNK MAGYAR OK JÉZUSUNK (JÉZUSA) NA NINCSAK...ezek...na a magyar ok nélkül sose lett volna SPIRITTISZTA 1776. U.S.A. AZAZ EMBEREK S NÉPEK JÉZUS (HUN -MAGYAR ÁSZLÓ AZ ÉGEN) IGAZI BARÁTSÁGA -TESTVÉRISÉGE...de rögtön ugg megrépoltak -répázzák... a kis a Maricát...hogy zerintetek... ???
Na innen foltatom...de az egész bele...tartozik az EGÉSZ REPCSPIFFTA...IFFO MUFFF...
Isten racckája im brrrr... na jövök jövök...s el se mentem brrr...
...mellesleg ez coffi zünet... közbeee...