"Amúgy a te cikkeid tényleg jók, írtam már máskor is."
nyugi csak viccből említettem meg, nem dicsekvésből vagy ilyesmi :D
"Nekem van egy kisebb gyűjteményem régi, paranormális jelenségekkel foglalkozó lapokból"
Ó, én is most kezdtem el gyűjteni nemrég!
És tényleg jobbak voltak a régi idők. A Színes Ufó is tök érdekesen indult. Aztán valahogy max.99 tájékán kezdett szépen lassan lefelé csúszni a lejtőn nálam és azt hiszem nem is hiába szűnt meg végül. Az első 90-es évekbeli számok sokkal jobbak voltak. Az NTT is jó újság volt, igaz, abból csak pár példányom van egyelőre.
Szerintem azért is voltak jobbak a régiek, mert ugye akkor még nem volt itt internet a háztartásokban. Mára a neten minden vacak, hoax, stb. elterjedt, amiket kész tényként kezelnek az oldalak és a lapokba szintén beletették őket bármiféle minimális ellenőrzés nélkül, míg '90-es évek környékén ezek száma a mostaniakhoz képest szerintem igen csekély volt.
Ott vannak a kép és videóhamisító szoftverek is, ha kriptid témát nézzük lásd: minden évben előkerül egy Bigfoot felvétel, na már most biztosan voltak régebben is hoaxok, de kevesebb volt, mert nem volt annyira könnyű előállítani és elkészíteni őket, mint manapság.