v-jan
2014.09.02
|
|
0 0
1111
|
Szia Djuice, Az iskolakezdes meg mindenfele csaladi program miatt a hetvege zsufolt lett, de igy is sikerult nekem eljutnom a Codaekhoz, nejemnek Tajtiekhoz. Nekem tovabbra is elfogadhato kompromisszum a DGX650, a nejem viszont brutalis meretunek es a szintetizator reszt foloslegesnek tartja. Inkabb a P105-ben gondolkodik (zongoratanar ismerose is ezt javasolja). A Numakat is neztem, teljesen egyetertek veled. De mivel ezek a kiegeszitok megvasarlasa utan arban mar tul magasak lennenek az aktualis celra, igy tavabb keresgelem az idealis megoldast. Igy a kovetkezo kiszemelt darab a Kawai ES100. Nagyoj jo kritikat kapott a mar emilett szakitol (aki korabban alaposan lehuzta a Yamaha GHS kalapacstechnikajat), itt viszont egyenesen 2014 legjobb vasarlasanak minositi ezt a csodalatos "AHAIV-F Advanced Hammer Action" kalapacstechnika kodnevu ES100-at 1000$ alatt (ami nalunk min. 300eFt ugyebar... :) ).
(az azpianonews.blogspot.com-on van a review, de ha a linket idemasolom, akkor az egesz cikket be akarja szurni a szerkeszto, barmit is teszek ellene. De egyszeru Google kereses a "kawai es100 review"-ra kidobja a linket)
Szoval kivancsi lennek, hogy ismered-e ezt a tipust, es ha igen mi a velemenyed rola? Segitsegeded nagyon-nagyon ertekelve elore is koszonom! Udv, Jan U.i. Ugyanannak a szerzonek van meg egy erdekes cikke a digitalis zongorak kalapacsmechanikajairol, mindenkinek ajanlom akit foglalkoztat ez a dolog. Itt a Google kereses kulcsszava: "key-action-digital-piano-review-best-hammer-weighted-key-action-roland-casio-yamaha-kawai"
|
Előzmény: djuice (1110)
|
|