Na legalább egy valaki van aki érti miről beszélek.
Utóbbi egy hónapban 3 levelet adtam fel tértivevénnyel, amiért külön dijat kell fizetni.
Természetesen egyetlen egy tértivevény sem tért vissza hozzám.
Egyiket a rendőrségnek irtam.
Kiváncsiságból és egyben aggodalomból is bementem reklamálni.
Mondták, hogy ők látják a gépben , hogy átvették, és alá is irták, és azt is hogy mikor.
Nekem még ki is nyomtatták. Persze ez még mindig ne a tértivevény.
Azért külön ürlapot töltettek ki velem. Persze azóta sem jött meg a tértivevény.
A másik kettőt egy nemzetnközi cégnek irtam Párizsba. Most már a harmadik levél megy mert eddig kettő formai okok miatt nem felelt, meg. Igaz honnan is tudhattam volna hogy mit is akarnak igazából.
Honlapjukon csak egy központi szám volt, ami állandóan zenélt és képtelenség volt elérni.
Ja és egyszer még fel is utaztam hozzájuk, és akkor egészen a portáig el is jutottam, ahol mondták, hogy nem engedhetnek be mert ott nincsenek irodák és nincs is kivel beszélnem. 500 km oda és 500 km vissza.
No persze a nem létező irodákban, a nemlétező irodisták 150 euróért 3 hét határidővel csak csinálnak egy igazolást.
A jóságos portásbácsi aztán végül hátbavágott egy előregyártott lappal amin több telefonszám is volt az állitólag nem létező irodisták neveivel és számaival.
Nyilván a személyes zarándoklatommal érdemeltem ezt ki, mert ez még a szent honlapukon sem szerepel.
No azért csak becsúszott a a bibi, mert honlapuk alapján csak 100 eurós csekket küldtem nekik, meg a kért fénymásolatokat.
Erre jött egy előre gyártott dorgáló levél, amiben csak szép kényelmesen beixelték aktuális bűneimet, és mellékeltek egy újabb, szintén előregyártott oktatólevelet,
melyből mos már kiderültek a végső szent elvárások.
Persze az egész fénymásolt dokumentumpaksamétát is visszaküldték, nehogy náluk porosodjon, ha esetleg végső kétségbeesésemben falnak rohanok vagy felkötöm magam.
Persze ma azonnal berohantam volna a bankba hogy, plusz 50 euróval megváltsam bűneimet, de hát ez megint nem volt lehetőség hiszen a szent bankok hétfői napukon alusszák legszebb álmaikat.....
Majd holnap reggel amikor végre kinyitnak, berohanhatok. Persze valamiért véletlenül sem lehet átutalni, csak csekket küldeni postán. Tehát még egy sorbanállás még egy tértivevény töltgetés.
Mindenkinek ajánlom, hogy minden levelet ajánlva plusz tértivevénnyel adjon fel.
Igy nem tudják elsikkasztani. Mert egyébként megteszik...
Nyugodtan kijelenthetjük, hogy Franciaország kommunista állam, csak lefelejtették a köztársaság mellől a nép szócskát.
Szóval Francia Népköztársaság.
Teljesen menthetetlen és javithatatlan a helyzet. ennyire még Magyarországon sem romlottak az emberek.